csgoda tek oynuyorum arkadaş lazım varsa süprem lem arkadaşlar eklesin beni beraber oynayalım
benim tabikide kim olucak başkapp sizseniz ekleyim hemen
hocam toxic değilim iyi oynadığım için bana hakaret ediyorlar eklemek zorunda değilsinpp sizseniz ekleyim hemen
profil yorumlarından ne kadar toxic olduğunuz anlaşıldı
Teşekkür ederim.benim tabikide kim olucak başka
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam toxic değilim iyi oynadığım için bana hakaret ediyorlar eklemek zorunda değilsin
hocam gelebilirim bende ama seçkin değilim.csgoda tek oynuyorum arkadaş lazım varsa süprem lem arkadaşlar eklesin beni beraber oynayalım
sw de admin ban atınca bende ailevi yani o anlamda o isimde
Bu yine de toxic olduğunu değiştirmiyor.sw de admin ban atınca bende ailevi yani o anlamda o isimde
de niye bu kadar kastınız profilimdeki küfürleri ekleme abi geç yoluna bak ilgilmez seni yani
Nasıl ilgilendirmez dostum rütben Supreme yani yüksek bir rütbe öyle Nova gibi değersiz bir rütbe falan değil. Nasıl davrandığın önemli zaten nereden bileceğim ben senle oyun girsem bana ana avrat sövüp sövmeyeceğini veya oyunu satacağını vs.?de niye bu kadar kastınız profilimdeki küfürleri ekleme abi geç yoluna bak ilgilmez seni yani
profil yorumlarına senden sonra bakıyım dedim bir şiir yazmadıkları kalmış glşfdskgl çok garippp sizseniz ekleyim hemen
profil yorumlarından ne kadar toxic olduğunuz anlaşıldı
doğru onun için bu ranktayım kanka demi toxic atıp millete ana bacı sövdüğüm için kanka oynamak istersen eklersin istemezssen eklemezsin sana kalmış yaniNasıl ilgilendirmez dostum rütben Supreme yani yüksek bir rütbe öyle Nova gibi değersiz bir rütbe falan değil. Nasıl davrandığın önemli zaten nereden bileceğim ben senle oyun girsem bana ana avrat sövüp sövmeyeceğini veya oyunu satacağını vs.?