dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
arkadaşlar sebebi nedir tl gozukmuyor
Eğer Chrome dan girdiyeseniz bazen sıkıntı yapıyor normal uygulamasında sorun olmaması gereekarkadaşlar sebebi nedir TL gozukmuyor Alıntıyı görüntüle
steamde yapiyo benim bilgisayarım ingilizce acaba ondan kaynaklı olabilirmi ama steam turkceEğer Chrome dan girdiyeseniz bazen sıkıntı yapıyor normal uygulamasında sorun olmaması gereek
Evet dostum pcnin ingilizce olmasindan kaynaklı olabilirsteamde yapiyo benim bilgisayarım ingilizce acaba ondan kaynaklı olabilirmi ama steam turkce
dolar uzerinden satın alsam sorun olurmuEvet dostum pcnin ingilizce olmasindan kaynaklı olabilir
Hayır olmaz diye biliyorum mesela şuanda dolar 7.37 alacağım ürün 5 dolardan 7.37x5 yapıp çıkan sonuç kadar paran olması lazım sonrasını Steam halleder bende yaşamıştım problem olmamistidolar uzerinden satın alsam sorun olurmu
teşşekurlerHayır olmaz diye biliyorum mesela şuanda dolar 7.37 alacağım ürün 5 dolardan 7.37x5 yapıp çıkan sonuç kadar paran olması lazım sonrasını Steam halleder bende yaşamıştım problem olmamisti
Umarım sorun yasamazzsin amabbence garantiye alıp telefondan steamden alman daha mantikloHayır olmaz diye biliyorum mesela şuanda dolar 7.37 alacağım ürün 5 dolardan 7.37x5 yapıp çıkan sonuç kadar paran olması lazım sonrasını Steam halleder bende yaşamıştım problem olmamisti
Ne demek dostum her zamanteşşekurler