Hepsini davet et veya davet edenlere katıl.yapıyorum davet ediyorum gelmiyorlar
Kendine DC sunucularından, topluluk sunucularından arkadaş bul. Ya da maç arama yerinde Türk bayrağı olanlara istek at.yapıyorum davet ediyorum gelmiyorlar
'Rekabetçi ara' diye bir buton var, ona basarsan davet alır ve katılırsın.rekabet giriyorum ya rus geliyo ya ya amerikalı geliyo sıkıldım artık ingilizcem falanda yok türklerle nasıl gireceğim?
hile açmalarından korkuyorum hesap seçkin hesap ez4ence müzik kiti var ve ak 47 neon sürücü flan varKendine DC sunucularından, topluluk sunucularından arkadaş bul. Ya da maç arama yerinde Türk bayrağı olanlara istek at.
Hepsini davet et veya davet edenlere katıl.
biliyorum hesabımın ban yemesinden korkuyorum hile açarlar diye'Rekabetçi ara' diye bir buton var, ona basarsan Türklerden davet alır ve katılırsın.
Dostum hile açmalarından korkuyorsan yapcak bir şey yok. Sonuçta tanımadığın insanlar.hile açmalarından korkuyorum
Eğer hile açtığı tespit edilirse maçın kaydı silinir.hile açarlarsa bende ban yiyormuyum
Güven faktörün düşüyor ve kazandığını maçın elo puanı siliniyor. Eğer hileciyi oyun başından kicklemessen.hile açarlarsa bende ban yiyormuyum
Hile açmasından dolayı başkası açtığı için ban yemezsin. En fazla olacağı o maçının galibiyetinin silinmesi. Çoğu banlanmiyor zaten.hile açmalarından korkuyorum hesap seçkin hesap ez4ence müzik kiti var ve ak 47 neon sürücü flan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum hesabımın ban yemesinden korkuyorum hile açarlar diye