Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
sizce hangisi kazanır
1.6, aslında Global offensive daha iyi ama cs 1.6 bizim milletin bir parçası olmuş durumda,sw leri hala dolu.sizce hangisi kazanır
Duygulara göre oynama knk. Evet 1.6 bir devirdi ama go ondan her anlamda çok iyi1.6, aslında Global offensive daha iyi ama cs 1.6 bizim milletin bir parçası olmuş durumda,sw leri hala dolu.
Duygulara göre değil zaten belirtmişim global offensivenin daha iyi olduğunu.Duygulara göre oynama knk. Evet 1.6 bir devirdi ama go ondan her anlamda çok iyi
Mizah şelalesizula tabii ki
bu nasıl soru biri biri 2012 de biri 1998 çıktı?
mekinik kısmına karşılaştırırsak csgo alır zaten ama oram olarak daha az toxic var cs1.6 da böyle etmenleride göz önüne alSoru biraz sacma olmus cevabi kesin bence
Bu soru tamamen zevk meselesi, ben şu an 1.6 oynamıyorum GO da hileler yüzünden oynamıyorum ama düşününce 1.6 daha eğlenceli benim için. GO ise daha oynanılır, yani net bir şey söyleyemiyorum. Ama tekrardan 1.6 genel olarak daha çok sevdiğim bir oyun.sizce hangisi kazanır
Cs1.6 da hile yok diyorsan cs1.6 oynamıyorsundur ama doğru csgo ya göre daha iyi. Bu arada tabii ki csgo daha iyi.Şuan sırf hilelerden dolayı düşündürdü beni cs 1.6 nın kendi sunucu hile korumaları bile daha iyi iş çıkarıyor.