FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet.he yani bu rekabetçi normal rekabetçi değil
Evet.he yani bu rekabetçi normal rekabetçi değil
anladımaynen böyle olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok rekabetçi derecesiz değil ben direk rekabetçi giriyorum ama sadece rank yok
Zaten rank olmaması deresiz olduğu anlamına geliyor.aynen böyle olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok rekabetçi derecesiz değil ben direk rekabetçi giriyorum ama sadece rank yok
yok knk rekabetçi derecesiz değil ama sadece rank kazanamıyon rekbaetçşi girilcek yaniEvet.
hayır alakası yokZaten rank olmaması deresiz olduğu anlamına geliyor.
Evet öyle kardeşim senin rank yok dediğin zaten derecesiz. Derecesiz dediğimiz de aynı rekabetçi fakat rank kazanamıyorsun, xp kazanamıyorsun, oyundan drop düşüremiyorsun prime olmayanlar için geçerli bu dediklerim.hayır alakası yok
xp kazandım oyun bitince dropta düştü ama sadece rankım kitliEvet öyle kardeşim senin rank yok dediğin zaten derecesiz. Derecesiz dediğimiz de aynı rekabetçi fakat rank kazanamıyorsun, xp kazanamıyorsun, oyundan drop düşüremiyorsun prime olmayanlar için geçerli bu dediklerim.
Tamam Valve yalan söylüyor o zaman demi : Dxp kazandım oyun bitince dropta düştü ama sadece rankım kitli
eee ben yalanmı söylüyorum yani bi arkadaş daha var odamı yalan söylüyo giriliyo işte sadece rank kitli ıonun dışında her şey aynıTamam Valve yalan söylüyor o zaman demi : D
kral bir şey soracağım oyuna 7-8 aydır girmiyorum en son fps testinde 440 felan çıkıyordu fps çok düştümü sende indircem tekrar çok fps düşmemiştir inş updatelerden dolayıCSGO'ya uzun zamandır beklediğimiz güncelleme geldi!
Yeni güncelleme ile birlikte xp kasarak prime olma dönemi sona erdi. Prime hesap için 123 TL vererek zorunlu satın alma getirildi.
Oyuna yeni derecesiz mod eklendi, dilediğiniz haritada 5v5 derecesiz maç atılabilecek.
Son ve en önemli güncelleme ise bu güncellemeden sonra prime olmayan hesaplar rekabetçi giremeyecek, yeni getirilen derecesiz kısmında oynayabilecek.
Benim açımdan çok çok iyi bir güncelleme oldu, uzun zamandır bekliyordum. Hilelerden bıkmıştık. Artık para verip almak zorundalar bu bir nebze engelleyecektir.
Derecesiz kısmı ise rekabetçi girmeden ısınmak için baya iyi oldu.
FPS'te bende bir sıkıntı yok. Herhangi bir düşüş falan olmadı.kral bir şey soracağım oyuna 7-8 aydır girmiyorum en son fps testinde 440 felan çıkıyordu fps çok düştümü sende indircem tekrar çok fps düşmemiştir inş updatelerden dolayı
şunu sorsam oyuna 7-8 ay içinde hiç büyük güncelleme geldimi yoksa genellikle bug fix felan mı geldi küçük updateler felan mı yaniFPS'te bende bir sıkıntı yok. Herhangi bir düşüş falan olmadı.
Yeni operasyon geldi.çinde hiç büyük güncelleme geldimi yoksa genellikle b