Neler Yeni

CSGO yeni gelen güncelleme derecesiz modu ve para vermeyen prime olamayacak!

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hayır alakası yok
Evet öyle kardeşim senin rank yok dediğin zaten derecesiz. Derecesiz dediğimiz de aynı rekabetçi fakat rank kazanamıyorsun, xp kazanamıyorsun, oyundan drop düşüremiyorsun prime olmayanlar için geçerli bu dediklerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre
Evet öyle kardeşim senin rank yok dediğin zaten derecesiz. Derecesiz dediğimiz de aynı rekabetçi fakat rank kazanamıyorsun, xp kazanamıyorsun, oyundan drop düşüremiyorsun prime olmayanlar için geçerli bu dediklerim.
xp kazandım oyun bitince dropta düştü ama sadece rankım kitli

CSGO'ya uzun zamandır beklediğimiz güncelleme geldi!

Yeni güncelleme ile birlikte xp kasarak prime olma dönemi sona erdi. Prime hesap için 123 TL vererek zorunlu satın alma getirildi.

Oyuna yeni derecesiz mod eklendi, dilediğiniz haritada 5v5 derecesiz maç atılabilecek.

Son ve en önemli güncelleme ise bu güncellemeden sonra prime olmayan hesaplar rekabetçi giremeyecek, yeni getirilen derecesiz kısmında oynayabilecek.

Benim açımdan çok çok iyi bir güncelleme oldu, uzun zamandır bekliyordum. Hilelerden bıkmıştık. Artık para verip almak zorundalar bu bir nebze engelleyecektir.

Derecesiz kısmı ise rekabetçi girmeden ısınmak için baya iyi oldu.
kral bir şey soracağım oyuna 7-8 aydır girmiyorum en son fps testinde 440 felan çıkıyordu fps çok düştümü sende indircem tekrar çok fps düşmemiştir inş updatelerden dolayı

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
kral bir şey soracağım oyuna 7-8 aydır girmiyorum en son fps testinde 440 felan çıkıyordu fps çok düştümü sende indircem tekrar çok fps düşmemiştir inş updatelerden dolayı
FPS'te bende bir sıkıntı yok. Herhangi bir düşüş falan olmadı.

Top Bottom