İsmail Crin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 84
- İsim
- İsmail
Merhabalar ben ismail. 1.5 aydır cs go oynuyorum ve rekabetçi rankım nova2. birkaç saat önce ölüm maçı girdim ve herkes bana resim tablosu gibi bakıyor. bende yavaşça ak-47 nişangahımı adamın kafasına getirip HeadShot atıyorum. bu olay nerdeyse herkesde geçerli oluyor. sağ tarafta sürekli Valex [ak-47] [Kafa] [X Kişisi] yazıyor. Az önce yeni başlamış arkadaşımla yoldaş oynadım. o pek oynayamadı tabi ama ben adamlara HeadShot atmaya devam ediyordum. bana hileyi kapat dediler. bende discordun var mı? Sana Yayın açabilirim dedim. Oda Var dedi ve discord etiketimi attım. ama beni eklemedi halan daha hileyi kapat demeye devam ediyordu.
Kısacası arkadaşlar bu insanlar beni report ederse ban yer miyim? bi yazı okumuştum güven faktörü diye bir şey varmış sürekli report yersen sürekli report yiyen kişilerle eşleşiyormuşuz. e durum böyle olursa benim karşıma sürekli hileler gelir. bir çözümü yok mu? veya VAC tarafından ban yer miyim? iyi Akşamlar
Kısacası arkadaşlar bu insanlar beni report ederse ban yer miyim? bi yazı okumuştum güven faktörü diye bir şey varmış sürekli report yersen sürekli report yiyen kişilerle eşleşiyormuşuz. e durum böyle olursa benim karşıma sürekli hileler gelir. bir çözümü yok mu? veya VAC tarafından ban yer miyim? iyi Akşamlar