Neler Yeni

Csgoda makro atamak ban sebebi mi

GeistZ33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Bilgiç
selamlar forumda yeniyim. razer deathadder v2 kullanıyorum bir makro atamak istiyorum belki bilirsiniz csgoda hızlı hızlı a ve d tuşlarına basarsanız sprayinizi aşağı çektiğinizde daha kolay oluyor bunu bir tuşa atarsak vac veya overwatch ban yer miyim ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
selamlar forumda yeniyim. razer deathadder v2 kullanıyorum bir makro atamak istiyorum belki bilirsiniz csgoda hızlı hızlı a ve d tuşlarına basarsanız sprayinizi aşağı çektiğinizde daha kolay oluyor bunu bir tuşa atarsak vac veya overwatch ban yer miyim ?
yorumunu nedense çok beğendim rankın yüksek galiba türkiye genelinde bir sıkıntı var bunu kim öğretti bilmiyorum ama oturarak sıkmayı çok seviyor bizim milletimiz ctrl basıp direk kafa yiyorlar makro sıkıntılı iş cs de önermem ama bi araştır.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır değil. O kadar uğraşmana gerek yok. Direkt silah makrosu ata daha kolay. Ama senin mouse için bulmak biraz zor olabilir. Logitech veya Bloody olsaydı keyfine bakardın. Yıllardır oynuyorum a ve d olayı bana saçma geldi açıkçası.)

GeistZ33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Bilgiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yorumunu nedense çok beğendim rankın yüksek galiba türkiye genelinde bir sıkıntı var bunu kim öğretti bilmiyorum ama oturarak sıkmayı çok seviyor bizim milletimiz ctrl basıp direk kafa yiyorlar makro sıkıntılı iş cs de önermem ama bi araştır.
cevabın için teşekkür ederim rankım güzide bu arada çok yüksek sayılmaz aslında dediğin gibi cs için biraz daha araştıracağım olur da ban yersem buraya yazarım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,337
Üyeler
163,818
Son üye
kemalkayasw
Top Bottom