arda55
80+ Silver
Dahası
Cps yi çok abartmışsınız ben 7 cps le kaç tane makro kestim bilsen cps ten çok aim önemli yol yaparken önemli ama cps
En az 5 cps yapmak laızm ama sağ clickte önemli evetevet ama cps de onemli.
o paint çizimlerine bittimCPS
cps yi artırmak için:
Butterfly drack cilck jitter clcik yapa bilirsiniz
Jitter click 5dk sonra eli çok yoruyor
Butterfly yapmak için:
Mouse un arkasına elinizi koy
Yanlara serçe parmağı ve baş parmağı koyup destek al işaret parmağı ile orta parmağı da sol clixk in ustune koy ve butter fly yap bu en küçük mouse larda da oluyor
Ben bu taktikle https://www.birxy.com/Logitech-M325-Nano-Optik-Kablosuz-Mouse-Dark-Silver,PR-5118.html bu mouse la bile 15 cps yapıyorum
Sağ cilck için:
Moseu u sola çevir
180 derece olucak şekilde ( razer deatheder da olmuyor 180 derce çevirince algılamıyor v2 yi bilmiyorum)
Yanda makro tuşlarının olduğu bolume eline koy
DERECE
Hangi derce de adama vurdunuz da çok onemli
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1. Resimdeki açı doğru
2. Resimde ki açı yanlış
(tahta siz yun adam gibi duşunun )
1. Deki gibi yaparsanız adam size 3 4 ker vuramaz siz vurusunuz .
o değişik şey duşman yuvarlak bizim adam adam size yaklaştında sağa çekilrseniz onun vurdukları size gelmez ama sizin vurduklarınız sayılır 3 4 vuruş kurtarırsıznı ve adamı alırsınız
YOL YAPMA
yol yapmak aşırı kolay uste anlatığım gibi butterfly yaparsanız shiftsiz yol bile yaprsınız
başta shifte basıp butetrfly yapıp hızlı hızlı space e bas bu asyede baya hızlı ca yol yapmış olursun ama duşe bilirsin
duz yol yapmak için tam blok koyman gerektiğin an bas mouse a ben butetrfly yapıyorum
BLOKLA ADAMIN ONU NU KESME
Alıntıyı görüntüle
BED WARS
ilk başta 12 demir 3 altın olucak şekilde (3 altın tek teklide oluyor)
48 yün bir gap alın
20-21 blok kalana kadar yukselin haritaya gore değişe bilir
20-21 block duz yol yapın
adamın base inin çatısına atlayıp gap yiyip adama dalın
çoğunlukla bedin yakınnda olurlar ya da bede yakın oldukları zaman boşluğa atın
sonra bedi kırıp
haritanın yan tarafına saklanın ve gine aşağı atın
ve set çekip base e gidip yun le kaplayıp bir tnt alıp dieğr adama gidin yada ortaya gidip gelişin
SKY WARS
sky wars ta cps oneli değil 7cps bile çok iyi oynayabilirisniz
sky wars ta (son oyunucuda) sen ortaya gitmek yani ortaya gitmeni sağlayan base in onunde ki yere gitmeye çalışırken biri ila ki oraya gitmiştir ve sen yol yapmaya çalışırsan hemen aşağa atıcak gelişmeyen toxic kitle var onlardan kurtulamın tek yolu ok unun olması yada adamda olta ok yoksa yukselip kafasına atlamak
Bu arada şu birxy deki mouse u alcamda ne zamana gelir tahminiyani sağ click te çok cps yapmasan da olur ama o biraz zor tam zamanaında tıklaman lazım
mükkemmelo kadar kötü mu ?
Güvenilir değilse tamam iyiki uyarmışsınızora güvenilir değil brixby den almıycaksın değl mi?
Şu butterfly ı deneyeyim bi en ucuz ne var buttwrfly yapabilcemora güvenilir değil brixby den almıycaksın değl mi?