csgoda oyun oynarken

Reaksiyon skoru
56
arkadalar cs oynarken birinin profiline girdim linke bastım ve lightshoot sitesinde bi korkunççlu karı fotoğrafı ve sesi çıktı sayfayı kapattığımda ise alta atıp javascript başlığı altında 'is this okey to close this tab' tarzında bir şey dedi ama tam emin değilim şok anında tam okuyamadan ok dedim kapattm
sorum şu ki bilgisayarıma keylogger virüs vs. bir şey atmış olabilir mi ? iyi forumlar

Yok o bilgisayarı kapatana kadar diye biliyorum :ROFLMAO: :ROFLMAO:

arkadalar cs oynarken birinin profiline girdim linke bastım ve lightshoot sitesinde bi korkunççlu karı fotoğrafı ve sesi çıktı sayfayı kapattığımda ise alta atıp javascript başlığı altında 'is this okey to close this tab' tarzında bir şey dedi ama tam emin değilim şok anında tam okuyamadan ok dedim kapattm
sorum şu ki bilgisayarıma keylogger virüs vs. bir şey atmış olabilir mi ? iyi forumlar
Lighshoot yazan.seye bir daha tıklamazsin umarım :D bende arkadaşlarımı çok korkuttum böyle

Öyle bir başlık atmışsın ki sanki devamı gelicek gibi hissettim:D

Bu tip linklere tıklamamak daha doğru olur.
Steam hesabınızıda çalabilirler,bilgisayarınıza da zararlı bulaştırabilirler.
Her ihtimale karşı Malwarebytes ile tarama yapmak işinizi daha sağlama alır.
Ha bir şey olmamış olabilir belki ama,bu tip linkler iyi niyetli olmayabiliyor.

Bu tip linklere tıklamamak daha doğru olur.
Steam hesabınızıda çalabilirler,bilgisayarınıza da zararlı bulaştırabilirler.
Her ihtimale karşı Malwarebytes ile tarama yapmak işinizi daha sağlama alır.
Ha bir şey olmamış olabilir belki ama,bu tip linkler iyi niyetli olmayabiliyor.
eyvallah üstad çok sağol bundan sonra dediğin gibi dikkat edeceğim iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,140
Üyeler
192,199
Son üye
Azabort54
Geri