Neler Yeni

Csgo'da Ses Kasmak için 7.1 surround Sound Kulaklık Gerekmiyor

Bay Moris

80+
Belki konuyu bilenler vardır ama basit bir görselle kafa karışıklığı yaşayan insanlara yol gösterir diye düşünüyorum. CsGo'da ses kasmak için kaliteli bir kulaklık arıyorum diyenler için oyunun ses sekmesinde bir not var. Onu da aşağıda paylaşıyorum. Çok uzatmadan özetle şunu söylemek istiyorum; CsGo ve çoğu oyunda ses deneyiminizi ve oyun becerilerinizi geliştirmek için ses konusunda zaten yeterli yazılım desteği mevcut. Çok para vermeden iyi bir stereo kulaklık almanız yeterli özetle. Yani, bilgisayara doğrudan bağlayacağınız 3.5 mm kulaklık bağlantısı yetiyor. Kendimden örnek verecek olursam Frisby'nin 400 liralık kablolu bir kulaklığını kullanıyorum. CsGo2 'nin Seçkin hesabını Ağustos ayında aldım ve rütebm Binbaşı 29. Kulaklığımda tüm ayak seslerinin yönlerini duyuyorum. Almak istediğim bir kulaklık tabi var. Konfor açısından kullandığım kulaklık kafaüstünde baskı yapıyor. Onun için kablolu bir Corsair Hs80 alacağım. Mikrofonu da iyi olduğu için info verirken kolay olacak. Kullandığım kulaklığın mikrofonu epey kötü. Paranın bu kadar zor kazanılıp, yetmediği bir dönemde gereksiz bir harcama yapmamanız için bunu yazmak istedim. Umarım yardımcı olurum.
1.jpg

Top Bottom