csgodan çok replendim ban yer miyim

dmsga

80+
Reaksiyon skoru
148
arkadaşlar dün full hile geldi mevlana fln actılar bende gaza gelip hile actım 4-5 round oynadım 3-4 roundda toplam 7 rep yemişimdir sizce ban yermiyim yoksa sadece uyarımı alırım? ban sistemini bilen birisi anlatabilirmi

Hile açmak yerine mevlana açanları reportlasaydın daha iyi olurdu.Sende hile açınca onlardan farkın kalmadı.Yemelisin bence.

arkadaşlar dün full hile geldi mevlana fln actılar bende gaza gelip hile actım 4-5 round oynadım 3-4 roundda toplam 7 rep yemişimdir sizce ban yermiyim yoksa sadece uyarımı alırım? ban sistemini bilen birisi anlatabilirmi
hile açtıysan yersin tabikide

Umarim ban yersin

Hile açmak yerine mevlana açanları reportlasaydın daha iyi olurdu.Sende hile açınca onlardan farkın kalmadı.Yemelisin bence.
rep lemek işe yarasa iyiydi ama gerçekten cok uyuz bir durum full hile geliyor one tap le oyun bitiriyor

yersin

Hile açtıysan elbet zamanı gelince banlanırsın, veriler ow sistemine düştüyse ow yapanlar banlayabilir yada kullandığın hile programının kodları tespit edilirse oyun yasaklanması alabilirsin

Yeme ihtimalin var ki umarım yersin.

Kardeşim forumdan ceza yememek için bişi demiyorum ama anan seni doğuracagıan taş dogurmasymıs keske bide hile açtım diyor.
Ben he el karşıma gelen hileye ana avrat düz giriyom haberin olsun gram acımam yok bu konuda.

Geri