Neler Yeni

Cuma günü Vatandan 11400F alanlardan kargoya verilen oldu mu?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Boşa anlatıyorsun. :D Aynı gece verdiğin başka sitedeki Anakart bugün öğlen elime ulaştı. Onlarda verse şimdi ikiside elimde olup sistemi denerdim hemen. :) 2 gün daha beklicez onların cumartesi kargoya vermemesi yüzünden.
Bence çok mükemmeliyetçisin pickpocket :D
Ürün eline geliyo mu geliyo isterse 1 ay sürsün zaten ucuza aldın .d

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Mert555

80+ Bronze
Boşa anlatıyorsun. :D Aynı gece verdiğin başka sitedeki Anakart bugün öğlen elime ulaştı. Onlarda verse şimdi ikiside elimde olup sistemi denerdim hemen. :) 2 gün daha beklicez onların cumartesi kargoya vermemesi yüzünden.
Keşke erken gelseydi bencede ürünler erken gelmeli şu dönemde 3-4 gün ürün için beklenmemeli fakat siz şuan yarım günün hesabını soruyorsunuz. Cuma akşamı vermişsiniz. Cumartesi günüde belki çalışmıyorlar belki de yarım gün saçma bir isyan onu anlatmaya çalışıyorum. Pazartesi akşamı verseydin Çarşamba veya Perşembe akşamına kadar kargolanmasa tepki göstersen haklısın ama burada tatil var. O zaman haftanın ilk günü verseymişsiniz hocam.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Siz bu tarz şeyleri kabul ettikçe pahalı fiyattan dandik hizmeti sunarlar da sunarlar.

Cumartesi iş günü olarak geçmiyor mu ?Firmaların depoları da açık mağazaları da açık.
Şahsi görüşümü sana söyleyeyim ,E-Ticaret ile uğraşan ve ilerlemek isteyen ne kadar firma ve marka varsa cumartesi ürünü kargolar bunların arasına ben de dahilim.

Bu kadar mükemmeliyetçi olma demen yanlış çünkü zamanın çok değerli olduğu bir dönemde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor.
Aynı akşam Mediamarkt'tan da ürün aldık ertesi gün direk kargoladılar .
Trabzon Yomra mağazasından yollanmıştı yani bu da demek oluyor ki normal mağazadan dahil çıkış yapıp gönderebiliyorlar .

Aradaki farkı da söyleyeyim sana bugün aynı akşam Mediamark'tan aldığım ürün elimde Vatan'dan aldığım ürün ise Mediamark'tan gelen ürün elime ulaştıktan 4 saat sonra kargolandı.
Bilmem aradaki farkı anlatabildim mi ?
Mükemmeliyetçilik ile alakası yok adamlar keyfe keder kargoyu vermiyorlar bu kadar basit.
Oh ne güzel demişsin vallahi. Amazondan çanta aldım sonraki gün geldi. Kablo aldım 2 gün olmadan geldi. Bunlar böyle oldukça vatan fahiş fiyatta yapar böyleleri de yolar

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Saçmalamaya başladınız medenice durumu anlatıyorum.
Kardeşim, biz müşteri olarak burada dert yanıyoruz. Sen vatan tatatannn avukatı mısın anlamadım ki :d Vatan yetkililerini bile aradığımda hemen ürününüzü kargoya veriyoruz özür dileriz diyolar. Aramasak daha kargolicakları da yok. Adamlar hatasını anladı. Sen hala ne diyosun. :kekw:

Mert555

80+ Bronze
Kardeşim, biz müşteri olarak burada dert yanıyoruz. Sen vatan tatatannn avukatı mısın anlamadım ki :d Vatan yetkililerini bile aradığımda hemen ürününüzü kargoya veriyoruz özür dileriz diyolar. Aramasak daha kargolicakları da yok. Adamlar hatasını anladı. Sen hala ne diyosun. :kekw:
Konu açmışsın durumu anlatıyorum. Konu açmasaydın o zaman

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

SemiH.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Semih Sağlam
cumartesi günü aldım bugün kargoya verilmiş yarında elimde olacak inşallah dert etmeyin bu kadar...

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Veysel Tunç
Bu arada saçma sapan mesajlar geldi cuma kargoya verildi mesajı geldi. Bugün de aynı mesaj geldi. Artık kargoda gibi. Yarın ya da Çarşamba gelir inşallah

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bu arada saçma sapan mesajlar geldi cuma kargoya verildi mesajı geldi. Bugün de aynı mesaj geldi. Artık kargoda gibi. Yarın ya da Çarşamba gelir inşallah
Sen anakartı almaya bak. :)

Top Bottom