Neler Yeni

Cuma günü Vatandan 11400F alanlardan kargoya verilen oldu mu?

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Kadir Danacı
hocam siparişler bi anda verildiğinde yığılma olduğundan olabilir sabret ya ucuza işlemci :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Verdiler kargoya

Mert555

80+ Bronze
Cuma günü 2050 TL ye indirime düştüğünde alanlardan ürünü kargoya verilen oldu mu arkadaşlar? 3 gün oldu hala kargoya bile verilmedi. Kargo hazır verilmeyi bekliyor diyor.
Adamlar Japonyadan , Adanaya 4,5 günde kargo gönderiyor bunlar yatgel yat osman :D
Normal hocam yarın verilir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Benim tebilondan 3050 de bugün verildi de ne sms ne bişey var takip edemiyoruz gerildim. Cuma sipariş etmiştim

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Akşamına kargoya bile verilmiş bu kadar üstüne düşmeyin akışına bırakın sipariş verdiğinizde. Onlarda insan. Robot yok karşınızda
Ne anlatıyorsunuz hocam :D
Amazon ,Hepsiburada ve birçok mecra aynı gün kargoya veriyor adamlar 3 gün geciktiler verdiği kargo da akşam saatlerinde ,sabah bile değil.

Vatan dediğin mağazanın bilmem kaç tane şubesi elemanı sistemi var ama kalite yerlerde .
Bir ürün aldıysam bana 6 günde ulaşıyor Vatan'dan bu hizmet kalitesi olarak yerlerde çünkü iyi firmalar artık 1 günde teslim bile yapıyor .
Vatan dünki çocuk değil ,biraz örnek alsın piyasanın Vakko'larını.

Mert555

80+ Bronze
Ne anlatıyorsunuz hocam :D
Amazon ,Hepsiburada ve birçok mecra aynı gün kargoya veriyor adamlar 3 gün geciktiler verdiği kargo da akşam saatlerinde ,sabah bile değil.

Vatan dediğin mağazanın bilmem kaç tane şubesi elemanı sistemi var ama kalite yerlerde .
Bir ürün aldıysam bana 6 günde ulaşıyor Vatan'dan bu hizmet kalitesi olarak yerlerde çünkü iyi firmalar artık 1 günde teslim bile yapıyor .
Vatan dünki çocuk değil ,biraz örnek alsın piyasanın Vakko'larını.
3 gün dediğiniz cuma akşamı düşmüştü. 1 saat sonra mı kargoya verecekti. Diğer günler hafta sonu cumartesi-pazar zaten bu kadar mükemmeliyetçi olmayın.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
3 gün dediğiniz cuma akşamı düşmüştü. 1 saat sonra mı kargoya verecekti. Diğer günler hafta sonu cumartesi-pazar zaten bu kadar mükemmeliyetçi olmayın.
Siz bu tarz şeyleri kabul ettikçe pahalı fiyattan dandik hizmeti sunarlar da sunarlar.

Cumartesi iş günü olarak geçmiyor mu ?Firmaların depoları da açık mağazaları da açık.
Şahsi görüşümü sana söyleyeyim ,E-Ticaret ile uğraşan ve ilerlemek isteyen ne kadar firma ve marka varsa cumartesi ürünü kargolar bunların arasına ben de dahilim.

Bu kadar mükemmeliyetçi olma demen yanlış çünkü zamanın çok değerli olduğu bir dönemde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor.
Aynı akşam Mediamarkt'tan da ürün aldık ertesi gün direk kargoladılar .
Trabzon Yomra mağazasından yollanmıştı yani bu da demek oluyor ki normal mağazadan dahil çıkış yapıp gönderebiliyorlar .

Aradaki farkı da söyleyeyim sana bugün aynı akşam Mediamark'tan aldığım ürün elimde Vatan'dan aldığım ürün ise Mediamark'tan gelen ürün elime ulaştıktan 4 saat sonra kargolandı.
Bilmem aradaki farkı anlatabildim mi ?
Mükemmeliyetçilik ile alakası yok adamlar keyfe keder kargoyu vermiyorlar bu kadar basit.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Siz bu tarz şeyleri kabul ettikçe pahalı fiyattan dandik hizmeti sunarlar da sunarlar.

Cumartesi iş günü olarak geçmiyor mu ?Firmaların depoları da açık mağazaları da açık.
Şahsi görüşümü sana söyleyeyim ,E-Ticaret ile uğraşan ve ilerlemek isteyen ne kadar firma ve marka varsa cumartesi ürünü kargolar bunların arasına ben de dahilim.

Bu kadar mükemmeliyetçi olma demen yanlış çünkü zamanın çok değerli olduğu bir dönemde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor.
Aynı akşam Mediamarkt'tan da ürün aldık ertesi gün direk kargoladılar .
Trabzon Yomra mağazasından yollanmıştı yani bu da demek oluyor ki normal mağazadan dahil çıkış yapıp gönderebiliyorlar .

Aradaki farkı da söyleyeyim sana bugün aynı akşam Mediamark'tan aldığım ürün elimde Vatan'dan aldığım ürün ise Mediamark'tan gelen ürün elime ulaştıktan 4 saat sonra kargolandı.
Bilmem aradaki farkı anlatabildim mi ?
Mükemmeliyetçilik ile alakası yok adamlar keyfe keder kargoyu vermiyorlar bu kadar basit.
Boşa anlatıyorsun. :D Aynı gece verdiğin başka sitedeki Anakart bugün öğlen elime ulaştı. Onlarda verse şimdi ikiside elimde olup sistemi denerdim hemen. :) 2 gün daha beklicez onların cumartesi kargoya vermemesi yüzünden.

Top Bottom