Normal hocam yarın verilir.Cuma günü 2050 TL ye indirime düştüğünde alanlardan ürünü kargoya verilen oldu mu arkadaşlar? 3 gün oldu hala kargoya bile verilmedi. Kargo hazır verilmeyi bekliyor diyor.
Adamlar Japonyadan , Adanaya 4,5 günde kargo gönderiyor bunlar yatgel yat osman
Benimkinide verdilerVerdiler kargoya
Normal felan değil. Çoğu alışveriş sitesinin gerisinden geliyor bu süreNormal hocam yarın verilir.
Hocam bence biraz abartmışsınızBenimkinide verdiler
Normal felan değil. Çoğu alışveriş sitesinin gerisinden geliyor bu süre
Akşamına kargoya bile verilmiş bu kadar üstüne düşmeyin akışına bırakın sipariş verdiğinizde. Onlarda insan. Robot yok karşınızda
Maks internet alışverişi kullanmayan yorumu
Ne anlatıyorsunuz hocamAkşamına kargoya bile verilmiş bu kadar üstüne düşmeyin akışına bırakın sipariş verdiğinizde. Onlarda insan. Robot yok karşınızda
3 gün dediğiniz cuma akşamı düşmüştü. 1 saat sonra mı kargoya verecekti. Diğer günler hafta sonu cumartesi-pazar zaten bu kadar mükemmeliyetçi olmayın.Ne anlatıyorsunuz hocam
Amazon ,Hepsiburada ve birçok mecra aynı gün kargoya veriyor adamlar 3 gün geciktiler verdiği kargo da akşam saatlerinde ,sabah bile değil.
Vatan dediğin mağazanın bilmem kaç tane şubesi elemanı sistemi var ama kalite yerlerde .
Bir ürün aldıysam bana 6 günde ulaşıyor Vatan'dan bu hizmet kalitesi olarak yerlerde çünkü iyi firmalar artık 1 günde teslim bile yapıyor .
Vatan dünki çocuk değil ,biraz örnek alsın piyasanın Vakko'larını.
Siz bu tarz şeyleri kabul ettikçe pahalı fiyattan dandik hizmeti sunarlar da sunarlar.3 gün dediğiniz cuma akşamı düşmüştü. 1 saat sonra mı kargoya verecekti. Diğer günler hafta sonu cumartesi-pazar zaten bu kadar mükemmeliyetçi olmayın.
Boşa anlatıyorsun. Aynı gece verdiğin başka sitedeki Anakart bugün öğlen elime ulaştı. Onlarda verse şimdi ikiside elimde olup sistemi denerdim hemen. 2 gün daha beklicez onların cumartesi kargoya vermemesi yüzünden.Siz bu tarz şeyleri kabul ettikçe pahalı fiyattan dandik hizmeti sunarlar da sunarlar.
Cumartesi iş günü olarak geçmiyor mu ?Firmaların depoları da açık mağazaları da açık.
Şahsi görüşümü sana söyleyeyim ,E-Ticaret ile uğraşan ve ilerlemek isteyen ne kadar firma ve marka varsa cumartesi ürünü kargolar bunların arasına ben de dahilim.
Bu kadar mükemmeliyetçi olma demen yanlış çünkü zamanın çok değerli olduğu bir dönemde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor.
Aynı akşam Mediamarkt'tan da ürün aldık ertesi gün direk kargoladılar .
Trabzon Yomra mağazasından yollanmıştı yani bu da demek oluyor ki normal mağazadan dahil çıkış yapıp gönderebiliyorlar .
Aradaki farkı da söyleyeyim sana bugün aynı akşam Mediamark'tan aldığım ürün elimde Vatan'dan aldığım ürün ise Mediamark'tan gelen ürün elime ulaştıktan 4 saat sonra kargolandı.
Bilmem aradaki farkı anlatabildim mi ?
Mükemmeliyetçilik ile alakası yok adamlar keyfe keder kargoyu vermiyorlar bu kadar basit.