Neler Yeni

Cuma günü yok yazılır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
merhaba bu hafta cuma 2 hafta tatile giricez biliyorsunuzdur cuma günü yok yazılır mıyız sadece karneyi alıp gitsek

Golf 4 R32

80+ Silver

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Karne basıldıktan sonra yazılsa nolacakki.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Karne günü zaten karneyi verip istiklal marşını okuyup yollayacaklar ders işlemezler ki.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

xTURANN

80+ Silver
1 - Son Hafta Yok Yazılamassınız. En Azından Çarşambadan Sonra.
2 - Yeni sistemi pek takip etmiyorum ama Devamsızlık ile kalmazsın.
2.1 - Çok devamsızlığın var, mesela 13 gün falan. Müdür - Müdür Yardımcısına Gidip Devamsızlıklarımı Sildirmek İstiyorum, İzin Kağıdı Verir misiniz diye söyle. Yok derse evde kendin hazırla. Okulun adı Üste, Ortaya. Sonra Sayın Yetkili, XX.XX.XXXX Tarihinde Okula "Tam / Yarım Gün" Gelmeyen XXX No'lu X X İsimli Öğrencinin, belirtilen tarihte X Sebebiyle Olan Devamsızlığının silinmesini talep ediyorum. Noktalama İşaretlerine dikkat ederek yapılmalı bu dilekçe. Daha sonra Yazının hemen sağ altına Saygılarımla, Veli İsim Soyisim. Hemen Altına İmza.
3 - Karne Günü yani Cuma Günü Yarım Gün. İlk Derste Hemen verilip Salınıyor. Bize 10.30 civarı verilecek diyorlardı, 10.40'ta bile gidip alıyorduk. Tabii 1 saat falan uğraşırsın hocayı bulmak, alabilmek için.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
1 - Son Hafta Yok Yazılamassınız. En Azından Çarşambadan Sonra.
2 - Yeni sistemi pek takip etmiyorum ama Devamsızlık ile kalmazsın.
2.1 - Çok devamsızlığın var, mesela 13 gün falan. Müdür - Müdür Yardımcısına Gidip Devamsızlıklarımı Sildirmek İstiyorum, İzin Kağıdı Verir misiniz diye söyle. Yok derse evde kendin hazırla. Okulun adı Üste, Ortaya. Sonra Sayın Yetkili, XX.XX.XXXX Tarihinde Okula "Tam / Yarım Gün" Gelmeyen XXX No'lu X X İsimli Öğrencinin, belirtilen tarihte X Sebebiyle Olan Devamsızlığının silinmesini talep ediyorum. Noktalama İşaretlerine dikkat ederek yapılmalı bu dilekçe. Daha sonra Yazının hemen sağ altına Saygılarımla, Veli İsim Soyisim. Hemen Altına İmza.
3 - Karne Günü yani Cuma Günü Yarım Gün. İlk Derste Hemen verilip Salınıyor. Bize 10.30 civarı verilecek diyorlardı, 10.40'ta bile gidip alıyorduk. Tabii 1 saat falan uğraşırsın hocayı bulmak, alabilmek için.
Dün yazilmisim hocam ya eski okulaumda yazmıyorlardı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Top Bottom