Neler Yeni

Cumhur İttifak'ının 2 yeni katılımcısının Türkiye Cumhuriyeti karşıtı şartları!

HÜDA-PAR
-Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmelidir.
-Ne mutlu türküm diyene yazısı silinmelidir.
-Kürtçe eğitim dili olmalıdır ve resmi dil olarak kabul edilmelidir.
-Şeyh Said'in yakınlarından özür dilenmelidir.

YENİDEN REFAH
-LGBT dernekleri kapatılmalı.
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.
-Süresiz nafaka kalkmalı.
-Ahlak ve maneviyat öncelikli bir eğitim sistemi inşa edilmeli.

Olası Cumhur İttifakının kazanması durumunda ürkütücü bir dönem bekliyor bizi.
Bos isler. Tek yol ince

Bura.K

80+ Silver
Aynen canım kardeşim. Bu yüzden Millet İttifakının yetkilileri, "HDP'ye de bakanlık verebiliriz." diye açıklama yaptılar. PKK özerklik istedi. Kılıçdaroğlu'da CHP Genel Kurultayınca bu özerkliği vereceğini vaat etti. Bakanlık ne ki?
HDP bakanlık istemediğini duyurdu :D PKK hep özerklik istiyor zaten, yeni değil ki? Özerklik vereceklerine dâir bir haber veya kaynak var mı?
Ben Hüda-Par iyi bir parti demedim. HDP'den daha iyi dedim. İkisi de Kürtçü parti. Bana kalırsa ikisi de mecliste yer almasın ama illâ birisi meclise girmek zorudanysa, bu HDP olmasın. Açık açık PKK ile savaşan Hüda-Par olsun
PKK ile savaşan mı? Hahaha! PKK'dan daha zalim ve kötü bir tarikat var karşında. Dönemin ıçişleri bakanı bunların işkence ettiklerinin kasetlerini buldu midesinin bulandigini ve dayanamadığını açıkladı. Sivillere yaptıkları işkencelerin haddi hesabı yok.
Forumda beni 4. görüşün ise, baya yenisin sen :) Alışırsın zamanla. Forumda her zaman delillerle konuştum, karşımdakiler de hiçbir zaman argümanlarla karşılık veremeyip, "Trolsün sen, git buradan." diye ağladılar. Ara verdiğimden beri değişen bir şey olmamış. Neyse, seçim bitene kadar katlanacağız artık.
Yeni olmam bir şey değiştirmez. Her eski olan haklı olsaydı forum olmazdı. Bende her gün tarikatçı gizli AKP'liler ile uğraşıyorum ışte, seçim bitince sizin gibilerin sesi soluğu kesilir nasıl olsa son seçiminiz :)
Hüda-Par ise, bugün CNN yayınında; "Biz bölücü de değiliz, birilerinin heykelini dikme peşinde de değiliz. Bayrakla bir derdimiz yok. Bölünüp ayrı bir devlet kuralım da demiyoruz. Biz bin yıldır İslam paydasında beraber yaşayan Türk ve Kürt'ün kardeşliğini savunuyoruz." diye açıklama yaptı. HDP'den bunun gibi bir açıklama duyabilir misin? Nasıl HDP'den daha kötü oluyor bu parti?
Hüda-Par, HDP'nin bu yönde Türk halkından oy alamadığınız görünce politikasini değiştirdi ve HDP ile aynı hataya düşmedi. Türk dostu gösteriyorlar kendilerini. Ne mutlu türküm yazısını ve T.C ibaresini kaldırmak isteyen birisi dost olamaz. Tabi siz Türk lafından rahatsız iseniz gidip verebilirsiniz.
HDP ile görüşmek ayrı bir şey, HDP'ye taviz vermek bambaşka bir şey. Seçimden sonra HDP'nin dediklerini yapmaya devam edecek Kılıçdaroğlu. CHP'nin başına geldiğinden beri bunu vaat ediyor. CHP'nin içini kürtçülerle doldurdu. CHP'nin içinde pkk seviciliği yapan yöneticiler var. İnce bile, istifa ederken bunu söyledi. Nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz?
Zamanında tüm partiler HDP ile anlaştı çünkü HDP olmadan seçim kazanilamaz. %15 oydan bahsediyoruz. AKP'de gitti diğer partiler de.. Asıl siz nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz? AKP bile bu dönem HDP'ye çokça ziyarette bulundu. HDP yeşil Işık yaksaydı AKP-HDP ittifakı gorurduk. Tabi böyle bir durumda senin gibiler hemen HDP'yi peri bellerdi.
Hüda-Par'ın hiçbir maddesini kabul etmiyoruz. Onlar da bize hiçbir maddeyi dayatmıyor. Fakat HDP size dayatıyor, siz de kabul ediyorsunuz. İdeolojik saplantılarından kurtulup şu bilgiseli okursan, Hüda-Par'ın PKK karşısında ne işe yarayacağını anlarsın:
En çok buraya güldüm. Bir insan siyaset ve politika cahili olduğunu bu kadar belli etmez. Hüda-Par=Gizli HDP. Şunu kafana sok. Müsait olursam sana biraz politika öğreteceğim, sabırlı ol :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
18 martta hdp ile görüşmek... Atatürkün partisi bu kadar düşmemeliydi yazık.
Şeyh Said çevresinden özür dilenecek, Kürtçe resmi dil yapılacak, kadın hakları nerdeyse yarı yarıya yok sayılacak 6284 ile.

Hiçteyse Atatürk'ün partisi milletin zararına bir şey yapmıyor.

Bos isler. Tek yol ince
İnce de ince arkadaşlar maksimum %3-5 oyu olan adamı niye böldürüyorsunuz. İlk turda K.K kazanma olasılığı çok yüksek. Muharremciler zaten 2. turda ya gitmemeyi düşünüyor ya da Erdoğan'a basarım diyor. Ülkenin geleceğini böyle mi düşünüyorsunuz. İlk turda verin K.K'ye bitsin. Zaten K.K kazandıktan sonraki dönemlerde öyle Erdoğan gibi Winner olmayacak sonrasında. 7 sene yönetecek sonra çekilecek. 2 dans etti diye yapmayın etmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AKP bile bu dönem HDP'ye çokça ziyarette bulundu. HDP yeşil Işık yaksaydı AKP-HDP ittifakı gorurduk. Tabi böyle bir durumda senin gibiler hemen HDP'yi peri bellerdi.
Sokakta zaten bunun deneyini yapıyorlar. İlk başta CHP dediklerinde sövüyorlar ki sövüyorlar. Sonra pardon AKP'miş dediklerinde "reisin:poop: bir bildiği vardır" diyorlar.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
18 martta hdp ile görüşmek... Atatürkün partisi bu kadar düşmemeliydi yazık.
CHP hdp bakanlık veya milletvekili bile vermiyecek zaten
Bakanlık talepleri zaten yokmuş (Kaynak: S.Demirtaş'ın M.Akşener'e gönderdiği açık mektup)
AKP 2015’te 2 HDP’liye bakanlık vermişti.
Ali Haydar Konca - Avrupa Birliği Bakanlığı.
Müslüm Doğan - Kalkınma Bakanlığı.
%10 oy oranı az değil HDP'den zerre haz etmem ama yüksek oy için görüşme yapıyor zaten bu gayet normal buluyorum.
Neyse siz akp vermeye devam edin.

majorw0w

80+ Silver
AKP'li olduğu mu nerden biliyorsun ? Hayırdır maaş mi alıyorsun önceden boyle
Bakanlık talepleri zaten yokmuş (Kaynak: S.Demirtaş'ın M.Akşener'e gönderdiği açık mektup)
Ali Haydar Konca - Avrupa Birliği Bakanlığı.
Müslüm Doğan - Kalkınma Bakanlığı.
%10 oy oranı az değil HDP'den zerre haz etmem ama yüksek oy için görüşme yapıyor zaten bu gayet normal buluyorum.
böyle paylaşım yapmıyordun?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
AKP'li olduğu mu nerden biliyorsun ? Hayırdır maaş mi alıyorsun önceden boyle
böyle paylaşım yapmıyordun?
Belli oluyor çünkü. ;)
IMG_20230316_123823.jpg

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Uygunsuz davranış
image-42.png

Bayılacam. Terörist partisine döndü. Hdp bunların yanında melek. Tabii 3 ıq apklılara göre tarikatlar iyi.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
HÜDA-PAR
-Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmelidir.
-Ne mutlu türküm diyene yazısı silinmelidir.
-Kürtçe eğitim dili olmalıdır ve resmi dil olarak kabul edilmelidir.
-Şeyh Said'in yakınlarından özür dilenmelidir.

YENİDEN REFAH
-LGBT dernekleri kapatılmalı.
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.
-Süresiz nafaka kalkmalı.
-Ahlak ve maneviyat öncelikli bir eğitim sistemi inşa edilmeli.

Olası Cumhur İttifakının kazanması durumunda ürkütücü bir dönem bekliyor bizi.
aslında esas önemli olan 6284 kanunu adam eşine niye böyle yaptın söyle ettin dese bile polis evinden alıp uzaklaştırma cezası veriyorlar daha dün jahreine bile başına geldi bu kanun yüzünden
6284 kanunu kadını koruyan bir kanun değil aileyi yıkan bir kanun bu kanun insanın beyanını değil kadının beyanının esas olduğunu savunuyor sırf bu kanun yüzünden bir sürü kişi ailesinden uzaklaştırılıyor
boşanma olsa adam ömür boyu nafaka ödüyor bu kanunu fırsat bilip evlenip boşananlar kadınlar bile var
birde kadın bana böyle dedi diye şikayettte bulunsa delil olmadan direk adam suçlu çıkıyor ve 8-10 hapis cezası veriyorlar bu kanunun savunulacak aileyi koruyacak HATTA kadını koruyan bir kanun değil sırf bu kanun yüzünden kadınlar ölüyor
sırf bu kanun yüzünden insanlar evlenmekten korkar oldu, ailesi yıkılan oldu, kadının geçim sıkıntısı olmadığı halde nafaka ödeyen bir sürü mağdurlar ve ödeyemeyip hapse girenler ve ölenler oldu
Bence bu kanunun kaldırılıp yerine kadının beyanını değil insanın beyanını savunan bir kanun gelmelidir

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
HDP bakanlık istemediğini duyurdu :D PKK hep özerklik istiyor zaten, yeni değil ki? Özerklik vereceklerine dâir bir haber veya kaynak var mı?
Ben kaynaksız konuşmam hocam. Her zaman argümanlarımı sunarım. Fakat siz bir kez bile bana argüman sunamıyorsunuz. Buyur, bizzat Kılıçdaroğlu'ndan dinleyebilirsin özerklik vaadini:

PKK ile savaşan mı? Hahaha! PKK'dan daha zalim ve kötü bir tarikat var karşında. Dönemin ıçişleri bakanı bunların işkence ettiklerinin kasetlerini buldu midesinin bulandigini ve dayanamadığını açıkladı. Sivillere yaptıkları işkencelerin haddi hesabı yok.
PKK'nın sözde elebaşından dinle, Hüda-Par'ın nasıl PKK'ya karşı bir oluşum olduğunu:

Yeni olmam bir şey değiştirmez. Her eski olan haklı olsaydı forum olmazdı. Bende her gün tarikatçı gizli AKP'liler ile uğraşıyorum ışte, seçim bitince sizin gibilerin sesi soluğu kesilir nasıl olsa son seçiminiz :)
Tabii ki yeni olman bir şeyi değiştirmez. Argümanlarıma kendi argümanlarını sunarak geldiğin sürece sorun yok. "Trol" diye hakaret edip ağlarsan, sadece gülerim :)

20 yıldır son seçiminiz diyorsunuz her seferinde, 20 yıldır kazanıyoruz. Yine kazanacağız!

Hüda-Par, HDP'nin bu yönde Türk halkından oy alamadığınız görünce politikasini değiştirdi ve HDP ile aynı hataya düşmedi. Türk dostu gösteriyorlar kendilerini. Ne mutlu türküm yazısını ve T.C ibaresini kaldırmak isteyen birisi dost olamaz. Tabi siz Türk lafından rahatsız iseniz gidip verebilirsiniz.
Kalplerini mi biliyorsun hocam? Biz en azından bunlara, "Devletin yanındayız, terörün karşısındayız." dedirtebiliyorsunuz. Siz de ittifakınız olan HDP'ye bunu dedirtin? Bu adamlar Hendek olayları olduğu zaman PKK ile savaşıyordu. Doğuda, PKK'ya karşı olan en güçlü aşiretler bunlar.

Zamanında tüm partiler HDP ile anlaştı çünkü HDP olmadan seçim kazanilamaz. %15 oydan bahsediyoruz. AKP'de gitti diğer partiler de.. Asıl siz nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz? AKP bile bu dönem HDP'ye çokça ziyarette bulundu. HDP yeşil Işık yaksaydı AKP-HDP ittifakı gorurduk. Tabi böyle bir durumda senin gibiler hemen HDP'yi peri bellerdi.
Hocam, Ak Parti HDP'ye, "Terörü lanetle, Türkiye için siyaset yap, biz de seni meşru kabul edelim." dedi. Bu yüzden görüşmeler gerçekleştirdi. HDP ise, sırtını Kandil'e yaslamaktan vazgeçmedi. Hem, mesele HDP ile görüşmek değil. Görüşecekler tabii ki. Fakat devletin çıkarlarını gözardı edip, taviz vermeyeceksin 3-5 oy uğruna.

En çok buraya güldüm. Bir insan siyaset ve politika cahili olduğunu bu kadar belli etmez. Hüda-Par=Gizli HDP. Şunu kafana sok. Müsait olursam sana biraz politika öğreteceğim, sabırlı ol :D
Hüda-Par gizli HDP değil. Ülkemizi bölmek istemiyorlar. Askere asla kurşun sıkmıyorlar. PKK ile savaşıyorlar sadece. Ayrıca, Hüda-Par'a sözde gizli hdp olduğu için karşı çıkan sen; neden Millet İttifakını destekliyorsun? PKK elebaşları bile bu ittifaka oy verilmesini söylüyor. Daha ne kadar açıktan terörist desteği alacaklar?

Ya bırak problemli bu Carl-S denen arkadaş herşeye gülücük emojisi koyup bişeyi de anlamıyor. Yazma cezası yemiş özelden yazmaya başladı. Aklının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Max akp diyip duruyo bide değişik bi herif.

(Problemli olan sensin akp'li bebeye bak.
Aktroll olduğun belli oluyor zaten) aha buda az önce yazdığı mesaj değişik bi çocuk.
Muhtemelen oy kullanma yaşında değildir. Forumda takılıyor işte arkadaş :)

Bura.K

80+ Silver
20 yıldır kazanıyoruz. Yine kazanacağız!
Makro Troll AKP'li olduğunu bileydim baştan laf anlatmakla uğraşmazdım. Yorumuna ve yorumlarına sadece gülüyorum :D Komik şey seni. Kör bir AKP'li olduğun için değerli vaktimi senin gibilere harcayamam. Harcasam da bir şeycik anlayamazsın.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
He he, kesin verilmeyecek.

Kaynak mükemmel, çok güvenilir birisi olsa gerek. 18 Martta görüşsünler de, o zaman görecem ben sizi.

2015'te Ak Parti kimseye bakanlık vermedi. Seçimler yenileneceği için, anayasa gereği geçici hükümet kurulmak zorundaydı. Yine anayasaya göre, TBMM Başkanlığı, partilerin milletvekili sayılarına göre seçim hükûmetindeki kontenjanlarını hesapladı. Buna göre, başbakanlık ve anayasaya göre bağımsız olması gereken 3 bakan haricinde AK Parti'ye 11, CHP'ye 5, MHP ve HDP'ye üçer bakanlık düştü. CHP ve MHP bakanlıkları reddedeceklerini, HDP ise kabul edeceğini duyurdu. Buna karşın, bakanlık teklifi alanlardan MHP'li Tuğrul Türkeş parti kararının aksine bakanlığı kabul etti, HDP'li Levent Tüzel ise parti kararının aksine kabul etmedi.

HDP'den haz etmesen, onlara taviz verilmesine karşı çıkarsın. Görüşülmesin demiyorum bak, taviz verilmesin. Özerkliğe kadar taviz veriliyor. Sınırötesi operasyonlara hayır oyu veriliyor mecliste...

Elhamdulillah, devam edeceğiz elbette.

Makro Troll AKP'li olduğunu bileydim baştan laf anlatmakla uğraşmazdım. Yorumuna ve yorumlarına sadece gülüyorum :D Komik şey seni. Kör bir AKP'li olduğun için değerli vaktimi senin gibilere harcayamam. Harcasam da bir şeycik anlayamazsın.
Dediğim gibi, muhaliflerin maks zekası bu kadar. Cevap verecek bir şey bulamayınca hakaret etmeye başlarlar. Kılıçdaroğlu'nun özerklik vaadini soruyordun, cevabın var mı ona?

Neyse, raporlandın kanka. Seçime kadar buradayım. Hakaret etmeye devam edersen banlanırsın muhtemelen.

majorw0w

80+ Silver
Ahahah. Diyecek bir şey bulamayınca böyle bunu mu yazabiliyorsun.
Sen apoya oy veririm diyen kişi değil misin la hayırdır ?

Evet sizler yuzunden vereceğim. Milleti ayristirmaktan başka bi ise yaramazsiniz. Düşünmüyordum da sizlere mustehak

Alıntıyı görüntüle
Bayılacam. Terörist partisine döndü. Hdp bunların yanında melek. Tabii 3 ıq apklılara göre tarikatlar iyi.
Yine ban yemiş hakaret etmeden kendini ifade edemeyen asosyal çocuğun tekisin. Bak aktrol diye saldırdığınız adamlardan biri ban yemedi. Tartışmayı bile beceremiyorsunuz. Bir argüman ortaya sunulduğunda Max su Max bu vs diyorsunuz ülkeye gram hayriniz olacağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,617
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom