Carl-S
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,184
- İsim
- s
- İlgilendiği Kategoriler
- Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Baş baya verildi boş yapma biraderHe he, kesin verilmeyecek.
Kaynak mükemmel, çok güvenilir birisi olsa gerek. 18 Martta görüşsünler de, o zaman görecem ben sizi.
2015'te Ak Parti kimseye bakanlık vermedi. Seçimler yenileneceği için, anayasa gereği geçici hükümet kurulmak zorundaydı. Yine anayasaya göre, TBMM Başkanlığı, partilerin milletvekili sayılarına göre seçim hükûmetindeki kontenjanlarını hesapladı. Buna göre, başbakanlık ve anayasaya göre bağımsız olması gereken 3 bakan haricinde AK Parti'ye 11, CHP'ye 5, MHP ve HDP'ye üçer bakanlık düştü. CHP ve MHP bakanlıkları reddedeceklerini, HDP ise kabul edeceğini duyurdu. Buna karşın, bakanlık teklifi alanlardan MHP'li Tuğrul Türkeş parti kararının aksine bakanlığı kabul etti, HDP'li Levent Tüzel ise parti kararının aksine kabul etmedi.
HDP'den haz etmesen, onlara taviz verilmesine karşı çıkarsın. Görüşülmesin demiyorum bak, taviz verilmesin. Özerkliğe kadar taviz veriliyor. Sınırötesi operasyonlara hayır oyu veriliyor mecliste...
Elhamdulillah, devam edeceğiz elbette.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi, muhaliflerin maks zekası bu kadar. Cevap verecek bir şey bulamayınca hakaret etmeye başlarlar. Kılıçdaroğlu'nun özerklik vaadini soruyordun, cevabın var mı ona?
Neyse, raporlandın kanka. Seçime kadar buradayım. Hakaret etmeye devam edersen banlanırsın muhtemelen.
Aktroll boşuna demiyorum sana.
Dediklerime inanmıyorsan aktroll olduğun belli oluyor zaten neyse Allah akıl fikir versin inşallah.
Akıl size her şeye müstahak akp'li olduğun belli oluyor zaten yahu ülkeyi ayrıştırma yapan malum parti ve malum iktidar kör olmayın.Evet sizler yuzunden vereceğim. Milleti ayristirmaktan başka bi ise yaramazsiniz. Düşünmüyordum da sizlere mustehak
Mesaj otomatik birleştirildi: