Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu: “Yolumuz açık olsun.”

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam şunu yazarken bir kaç saniyelik olsun AKP partisinin yaptıklarınıda üşün olur mu. Ben CHP partisine doğru demiyorum.Senin azıcık olsada durduğun yerde doğru değil.
Ben ne AKP yi savunurum ne CHP yi ne de başka bir partiyi toprağıma askerime vatanıma devletime milletime yapılan her bir kötü muamele de karşı görüş olurum bu AKP de olsa aynı CHP de olsa HDP de olsa partiler benim umrumda değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şunu yazarken bir kaç saniyelik olsun AKP partisinin yaptıklarınıda üşün olur mu. Ben CHP partisine doğru demiyorum.Senin azıcık olsada durduğun yerde doğru değil.
Bakıp göreceğiz bro herşeyin hayırlısı olsun

Geliyoruz az kaldı 😁

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben ne AKP yi savunurum ne CHP yi ne de başka bir partiyi toprağıma askerime vatanıma devletime milletime yapılan her bir kötü muamele de karşı görüş olurum bu AKP de olsa aynı CHP de olsa HDP de olsa partiler benim umrumda değil

Bakıp göreceğiz bro herşeyin hayırlısı olsun

Geliyoruz az kaldı 😁

Bugün buraları komple edit olur :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Terörü savunan bir adamın ülkeyi yönetmesi skandaldır

Kolay sanıyorsun sen heralde bu işleri abd neden afganistanı kazıyamadı
Terör konusuna girmeyelim bence :D biji biji diyen birileri devlet tv sine çıktı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Ya nasıl yok kardeşim yapma gözünü seveyim AKP de bır zamanlar PKK ile işbirliği yapmaya çalıştı çözüm süreci diye o zaman da millet tepki gösterdi kimse oy vermedi bizde vermedik şimdi aynısını CHP yapıyor AKP şimdi PKK yı vuruyor CHP gelse PKK yı vuracak mı sence bir düşün
Vurmazsa halk ve asker noluyoruz diyip tepkisini koyar. Vurmazsa terör şehire iner o zaman vurmak gerektiğini anlarlar.

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
siz şaka mısınız aga.
bunca şeye rağmen rte ye 2. tur da mührü basmak nasıl bi kafa.
ben anlamıyorum chp mi bu ülkeyi yönetiyor 20 senedir.
yetmedi mi bunların hırsızlığı
Bosver sen mevlananin sozu gelsin aklina bir daha ugrasma ben de çok sıkıldım
1 delille 40 alimi yendim
40 delille 1 cahili yenemedim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,511
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Sırf istanbul ve ankarayı kaybetmemek için şu tip aday oldu inanılır gibi deil 🤦‍♂️
İşte böyle kandırmaya çalışıyorlar sizi tamamen koltuk sevdasından aday oldu İstanbul mu önemli cumhurbaşkanlığı mı bence cevap belli bunun derdi en ön planda olmak kazanamasa 2027 de gene ana muhalefet bu olacak ve kazanamasa kimse suçu buna da atmicak kafası rahat adamın zaten milleti umursasa mansur aday olurdu

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
Sürekli Terör Pkk Diyorsunuz O Zaman Ülkenin Başına Askeriyede En Üst Rütbeli Kişi Geçsin ...
Hayır kardeşim en azından milliyetçi vatansever duygusu olsun Atatürk gibi bir kişiliğe sahip olsun askerini düşünen terörü kınayan biri olsun maalesef kemal'de bu yok

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
İşte böyle kandırmaya çalışıyorlar sizi tamamen koltuk sevdasından aday oldu İstanbul mu önemli cumhurbaşkanlığı mı bence cevap belli bunun derdi en ön planda olmak kazanamasa 2027 de gene ana muhalefet bu olacak ve kazanamasa kimse suçu buna da atmicak kafası rahat adamın zaten milleti umursasa mansur aday olurdu
Her genel başkanın hayalidir ztn bu hırs ve intikam için kk yılı bu yıl oldu

Top Bottom