Neler Yeni

Mevzular Açık Mikrofon - Kemal Kılıçdaroğlu

The Semih

80+ Gold
HDP meselesi ve Depremzedeleri çıkaran CHP belediyeleri hakkında sorular sorarlar umarım çok merak ediyorum. Sorulan soruları muharrem inceye yapılan kadar ağır olmazsa kurgu olduğu anlaşılır.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bir kk destekleyicisi olarak tarafsız yorumlayayım. Şimdi bu adam çalışırsa içinden canavar çıkıyor melih gö'çeki yerin dibine gömdü erdoğana da gel dedi erdoğan gelmedi :d ama ben fanatik olmam ve tarafsız yorumluyorum gerçekten yerin dibine gömebilirler kk çoko çalışmazsa çünkü bu yıllardır siyasette olan herkesin çok temiz olmasını bekleyemezsiniz. Ha rte gelse adamın içinden geçerler o başka. Bide babalanın en çok izlenen videosu olur.

Critaes

80+ Bronze
Bu tarz YouTube içerikleri bomboş olur. İzleyicisi de öyle. Ülke gündemi bahane yani.
Ne yapsın kendi ayarladığı adamları çağırıp TV de dümenden gençler soru soruyor tarzı bir şey mi yayınlasın üstelik sorular ds belli iken. Bir de yeşil örme şapka taksın bir genç, marjinal hava katar belki, tırnaklara oje falan.
Sinan Oğan bu program sayesinde tanınırlığı arttı, 2 milyon oyun etkisi büyük.
Asıl bomboş olan yeniliğe kapalı, fanatikleşmiş zihinlerdir. Eleştirinizi bu programa değil de Tv deki 7/24 propaganda yapan doğru bilgi vermekten aciz haber kanallarına yapın.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
keşke kk yerine imamoğlu gitseydi kk'nin vatandaşı tatmin edeceği açıklamalar yapabileceğini sanmıyorum

3.George

80+ Bronze
Bugün Mevzular Açık Mikrofona Sn. Kemal Kılıçdaroğlu katılacak. Mevzular Açık Mikrofonun en önemli bölümü olacak diye düşünüyorum. Oğuzhan Uğur bu bölümde de genel konsepte bağlı kalacaklarını ve karşıt görüşlü kişilerin olacağını söyledi. Sizce neler olacak, Kemal Kılıçdaroğlu sorulara tatmin edici cevap verebilecek mi?
Umarım oy kaybettirecek bir bölüm olmaz. Umuyorumki bu bölüm sayesinde sandığa küsmüş ya da kararsız seçmeni etkiler ve seçimin kaderini değiştirebilir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alın yerinizi kesin Hdp'nin PKK ile ilişkisi var mı gibisinden sorular gelecek. Bir araftan oy alıp bir taraftan oy kaybetme olasılığı çok yüksek.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Ya tarih olacağız ya tarih yazacağız

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
HDP meselesi ve Depremzedeleri çıkaran CHP belediyeleri hakkında sorular sorarlar umarım çok merak ediyorum. Sorulan soruları muharrem inceye yapılan kadar ağır olmazsa kurgu olduğu anlaşılır.
Orası kesin sorulur bence.
Alın yerinizi kesin Hdp'nin PKK ile ilişkisi var mı gibisinden sorular gelecek. Bir araftan oy alıp bir taraftan oy kaybetme olasılığı çok yüksek.
Büyük ihtimalle öyle olacak. :/

Besim Tibuk

80+ Gold
Sorulacak konular:

- DEVA vb. eski AKP'lilerle işbirliği yapmış olması
- HDP-YSP olayları
- Anayasanın önemli maddeleri
- Y-CHP eleştirileri üzerine birtakım sorular.

.RBO.

80+ Silver
Sorulacak soruları kendi de biliyor, üzerinde çalışması lazım yoksa oy kaybedecek.
sorulacak sorular belli
p
(alkış patlaması)
kk
(yine alkış)
terör
(yine alkış)
örgütümü
(salonun yarısı bayıldı)
adam cevap vermeden kavga çıkar medyayada farklı lanse edilir bitti gitti en kötü program iyi giderse sonralına doğru boş bir sebepten kavga çıkarırlar

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sorulacak konular:

- DEVA vb. eski AKP'lilerle işbirliği yapmış olması
- HDP-YSP olayları
- Anayasanın önemli maddeleri
- Y-CHP eleştirileri üzerine birtakım sorular.
Saçma sapan sorular gelecek. :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom