Mevzular Açık Mikrofon - Kemal Kılıçdaroğlu

cr1ta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Bugün Mevzular Açık Mikrofona Sn. Kemal Kılıçdaroğlu katılacak. Mevzular Açık Mikrofonun en önemli bölümü olacak diye düşünüyorum. Oğuzhan Uğur bu bölümde de genel konsepte bağlı kalacaklarını ve karşıt görüşlü kişilerin olacağını söyledi. Sizce neler olacak, Kemal Kılıçdaroğlu sorulara tatmin edici cevap verebilecek mi?

Bugün Mevzular Açık Mikrofona Sn. Kemal Kılıçdaroğlu katılacak. Mevzular Açık Mikrofonun en önemli bölümü olacak diye düşünüyorum. Oğuzhan Uğur bu bölümde de genel konsepte bağlı kalacaklarını ve karşıt görüşlü kişilerin olacağını söyledi. Sizce neler olacak, Kemal Kılıçdaroğlu sorulara tatmin edici cevap verebilecek mi?
ya oy kazancak yada çok oy kaybedecek

ya oy kazancak yada çok oy kaybedecek
Bende az çok öyle düşünüyorum. Kararsız seçmeni ikna edebilmesi lazım. Bazı konulara açıklık getirmesi lazım. Gerisi insanlara kalmış bir şey. Fanatik parti tutanlar ve ülkenin geleceğini gram önemsemeyenleri ikna etmesi beklenemez zaten.

Yani tatmin edici cevaplar verecektir. Fakat babalatv soruları biraz saçma olduğundan, gerekli soru gelecek mi onu bilemeyiz

Yani tatmin edici cevaplar verecektir. Fakat babalatv soruları biraz saçma olduğundan, gerekli soru gelecek mi onu bilemeyiz
Umuyorum sırf ego tatmini ve alkış almak için önceki bölümlerde olduğu gibi saygısızca ve yersiz sorular sormazlar. Tartışmanın, soru sormanında bir adabı var çünkü. Böyle bir program kim ne derse desin çok iyi bir format. Birisi de TV de yapmış bunu fakat hepsi kendi adamlarından, belli sorular. Yersen..

Umuyorum sırf ego tatmini ve alkış almak için önceki bölümlerde olduğu gibi saygısızca ve yersiz sorular sormazlar. Tartışmanın, soru sormanında bir adabı var çünkü. Böyle bir program kim ne derse desin çok iyi bir format. Birisi de TV de yapmış bunu fakat hepsi kendi adamlarından, belli sorular. Yersen..
Kılıçdaroğlu çok güçlü bir kişilik olmaya başladı. Aslında eskiden beri güçlü bir kişilikti fakat medya altında kaldı, gösteremedi. Kafada artık güçsüz bir kişilik gibi kaldı.

Akp gençlik kolları doluşur salona birde doluşmadık derler

KK'ye oy moy yok. Reyimiz RTE'ye.

Erdoğan 🌹 🌹 🌹 🌹 RTE ❤️❤️❤️ TR 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
1684628478608.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,089
Üyeler
184,103
Son üye