Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Türkiye'de açıldığı için her şekilde ucuz olacaktır.
12000 liranın 8000 lirası vergi değil ki. Türkiye'deki sevdiğim satıcılar yüksek bir kar marjı koyuyor. Vergi de düşük değil tabi.Sony türkiyede fabrika açsa ps5 4k Fln var bi hayalimiz
Umarım vergi gelmez onlaradaErdoğan:
" Yıllık 10 milyonun üzerinde cep telefonu satışının gerçekleştiği; Avrupa, Rusya ve Orta Doğu pazarlarının birleşme noktası Türkiye, akıllı telefon üreticileri için bölgenin üretim üssü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. "
2000 kişiye istihdam sağlayacak söz konusu Xiomi yatırımı ile yıllık 5 M telefon Türkiye'de üretilecek.
Son olarak "Ülkemize güvenen yatırımcılara şükranlarımı sunuyorum" ifadesi ile teşekkür etti.
12k değilki ps5 dijital edition stoklar gelince 6k olucak fabrika açsa 4k Ya fln düşse12000 liranın 8000 lirası vergi değil ki. Türkiye'deki sevdiğim satıcılar yüksek bir kar marjı koyuyor. Vergi de düşük değil tabi.
Vergisiz ürün mü olur? Ama %20 lik gümrük vergisinin alınmayacağını düşünüyorum mantıken.Umarım vergi gelmez onlarada
Ben diskli versiyonunun 12 K olduğunu görmüştüm.12k değilki ps5 dijital edition stoklar gelince 6k olucak fabrika açsa 4k Ya fln düşse
Onlar abartilmiş fiyatlar diskli 8k k fln oda 6k Ya düşse fena olmazVergisiz ürün mü olur? Ama %20 lik gümrük vergisinin alınmayacağını düşünüyorum mantıken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben diskli versiyonunun 12 K olduğunu görmüştüm.
29 Mart 2021Bu fabrika ne zaman faaliyete geçicek ? Umarım bu yıl içindedir.
%20 gümrük vergisi alınmasa bile gümrük vergisi almama vergisi çıkar.Vergisiz ürün mü olur? Ama %20 lik gümrük vergisinin alınmayacağını düşünüyorum mantıken.
Ben diskli versiyonunun 12 K olduğunu görmüştüm.
29 Mart 2021
He la!Aaaaa , bugün.
Ameriganin oyunlari dolari ameriga yükseltiyo yeğenimRedmi Note 8 64 GB şuan Türkiye'de vergiler dahil 2500 TL civarındayken yurtdışından getirilmiş olanı (orijinal) 1400 TL ise burada bir sorun vardır. Kâr oranlarını çıktığımız zaman aşağı yukarı 600-700 TL civarında bir açık kalıyor ancak nedir bu açığın adı ? İpucu : "vergi". Hay ben sizin lüks anlayışınızı s.
"Hedef 2023" diyorlar , bağıra bağıra. Gerçekten hedef 2023 , ancak bu hedefe ulaşıldığında siz bu topraklardan temizlenmiş olacaksınız. Biraz daha ileriye gidelim , bu zamanları da mumla arayacaksınız