Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Olsaydınız Ne Yapardınız ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Çok abartmadan mantıklı şeyler söylemenizi bekliyorum.

Ben olsaydım imam hatip okullarını kaldırırdım.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Çok abartmadan mantıklı şeyler söylemenizi bekliyorum.

Ben olsaydım imam hatip okullarını kaldırırdım.
Aslında imam hatipleri kaldırmak biraz saçma olur çünkü imam hatip gitmek isteyen de var onun yerine puan lı imam hatip olabilirdi olanlarında çoğunu kapatırdım şahsen imam hatipe gidiyorum ve ben dahil okulda çok az kişi isteyerek gidiyor onun yerine imam jatipleri Anadolu yapardım herkes mutlu olurdu (çoğunluğunu ama imam hatipler komple kapatmazdım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece imam hatiplerde değil ülkenin hukuk fakültelerinden tut anaokullarına kadar yetersiz. Cb olup eğitim sistemini değiştirirdim demek yerine neden imam hatip. İslam ile ilgili sorunun mu var?
Ben şahsen imam hatip e gidiyorum İslam la ilgili bir sorunum yok ama bir çoğumuz isteyerek gitmiyor okula (sınıftakilerin çoğu ama isteyerek gidenlerde var ama azlar) bu yüzden imam hatip açaxaklarına Anadolu yada başka türlü okullar açsalar öğrenci istediği okula gider diye düşünüyorum

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şahsen imam hatip e gidiyorum İslam la ilgili bir sorunum yok ama bir çoğumuz isteyerek gitmiyor okula (sınıftakilerin çoğu ama isteyerek gidenlerde var ama azlar) bu yüzden imam hatip açaxaklarına Anadolu yada başka türlü okullar açsalar öğrenci istediği okula gider diye düşünüyorum
birkaç arkadaşım var onlarda isteyerek gitmiyorlar demek istediğim bu bölüm için özel okul yapılıyor ise yazılım vb gibi önemli şeyler içinde bir okul olması lazım .
meslek liseleri var diceksiniz fakat hiçbiri iyi değil arkadaş ortamı hocalar verilen eğitim çok kötü herkes yazılım için gidiyor fakat youtubede video izleyerekte onları öğrenebilirsin .

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
ayrıca kimse bilgi sahibi falanda değil meslek liselerinde seçtiğiniz bölümü okumanız lazım (sonuçta 2 3 sene sen o dersin eğitimini görüyorsun üniversitesini de okumak istersin) . yazılım seçip kazanamayan arkadaşlarım tıp ile aynı puanda oldugunu bilmiyor

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
birkaç arkadaşım var onlarda isteyerek gitmiyorlar demek istediğim bu bölüm için özel okul yapılıyor ise yazılım vb gibi önemli şeyler içinde bir okul olması lazım .
meslek liseleri var diceksiniz fakat hiçbiri iyi değil arkadaş ortamı hocalar verilen eğitim çok kötü herkes yazılım için gidiyor fakat youtubede video izleyerekte onları öğrenebilirsin .
Evet çok doğru söylüyorsun bence de olmalı imamhatiplere ayrılan bütçe ile meslek liselerine ayrılan para bence aynı değil gittiğim okulun binası daha iyi ama meslek lisesi biraz daha kötü bina olarak filan ayrıca bize dışarıdan yardım geliyor çok fazla konu biraz da din olunca yardım edeni çok oluyor okulun halbuki bilmiyorlarki bilime önem verilmediği sürece ülke gelişemez. Ayrıca ben meslek liselerine de karşıyım o kadar işe gidip (haftada 3 kere ) çok az para alan öğrenciler için bence insan hakları ihlal ediliyor gibi çok az maaşla çalıştırılıyorlar asgari ücretin yanında çok çok az. Aynı şekilde benim gibi bilgisayarla ilgilenen arkadaşım var oda imam hatip e gelmek istemiyor ayrıca başbakan olsaydım okul seçimini veliye değil öğrenciye verirdim beni babam gönderdi ve çok saçma br şekilde Arapça dersi görüyorum ki hayatımda hiç görmedim ve bu benim üniversite sınavında ayağıma takilacak

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Evet çok doğru söylüyorsun bence de olmalı imamhatiplere ayrılan bütçe ile meslek liselerine ayrılan para bence aynı değil gittiğim okulun binası daha iyi ama meslek lisesi biraz daha kötü bina olarak filan ayrıca bize dışarıdan yardım geliyor çok fazla konu biraz da din olunca yardım edeni çok oluyor okulun halbuki bilmiyorlarki bilime önem verilmediği sürece ülke gelişemez. Ayrıca ben meslek liselerine de karşıyım o kadar işe gidip (haftada 3 kere ) çok az para alan öğrenciler için bence insan hakları ihlal ediliyor gibi çok az maaşla çalıştırılıyorlar asgari ücretin yanında çok çok az. Aynı şekilde benim gibi bilgisayarla ilgilenen arkadaşım var oda imam hatip e gelmek istemiyor ayrıca başbakan olsaydım okul seçimini veliye değil öğrenciye verirdim beni babam gönderdi ve çok saçma br şekilde Arapça dersi görüyorum ki hayatımda hiç görmedim ve bu benim üniversite sınavında ayağıma takilacak
çok haklısın gayet iyi özetlemişsin knk iyi geceler

Top Bottom