Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Olsaydınız Ne Yapardınız ?

Chrollo04

80+ Bronze
birkaç arkadaşım var onlarda isteyerek gitmiyorlar demek istediğim bu bölüm için özel okul yapılıyor ise yazılım vb gibi önemli şeyler içinde bir okul olması lazım .
meslek liseleri var diceksiniz fakat hiçbiri iyi değil arkadaş ortamı hocalar verilen eğitim çok kötü herkes yazılım için gidiyor fakat youtubede video izleyerekte onları öğrenebilirsin .
din okulları çoğu ülkede var bizim ülkede siyasetini yapıyolar ondan bu kadar çok yazılım için okul gereksiz olur üniversiteye ne için gidiyorsun o zaman yazılım youtubedan da öğrenilmez bu arada

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
din okulları çoğu ülkede var bizim ülkede siyasetini yapıyolar ondan bu kadar çok yazılım için okul gereksiz olur üniversiteye ne için gidiyorsun o zaman yazılım youtubedan da öğrenilmez bu arada
Adam haklı yazılımla ilgili okulda bir şey öğretilmiyor. Full ezber bilgi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Cumhurbaşkanı olsam eğitim sistemini bir gözden geçirirdim. Diyanete ve saraya harcanan gereksiz paralarla (İslam ile ilgili sorunum yok yanlış anlaşılmasın) daha çok okul, hastane yaptırırdım. Üretim yapmak için dış ülkelerin markaları ile anlaşıp fabrikalar kurdururdum ki bu kadar dışa bağımlı olmayalım.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
kendime bi ada satın alıp üstüne devasa bir saray yaptırırdım içini anime kızlarıyla doldurup yaşardım
aklımı okudun kahin misin ?

Çok abartmadan mantıklı şeyler söylemenizi bekliyorum.

Ben olsaydım imam hatip okullarını kaldırırdım.
(!Dikkat bu yorum vahşet içermektedir!)Büyük suçlara idam getirirdim. Tecavüz edenlerin meydanda çükünü keserdim. Taciz edenlerin bi gözünü, hırsızlık yapanların bi kolunu, yalan söyleyenlerin bi dişini alırdım(dişçi ile değil pense ile)

Son düzenleme:

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Aslında imam hatipleri kaldırmak biraz saçma olur çünkü imam hatip gitmek isteyen de var onun yerine puan lı imam hatip olabilirdi olanlarında çoğunu kapatırdım şahsen imam hatipe gidiyorum ve ben dahil okulda çok az kişi isteyerek gidiyor onun yerine imam jatipleri Anadolu yapardım herkes mutlu olurdu (çoğunluğunu ama imam hatipler komple kapatmazdım)

Ben şahsen imam hatip e gidiyorum İslam la ilgili bir sorunum yok ama bir çoğumuz isteyerek gitmiyor okula (sınıftakilerin çoğu ama isteyerek gidenlerde var ama azlar) bu yüzden imam hatip açaxaklarına Anadolu yada başka türlü okullar açsalar öğrenci istediği okula gider diye düşünüyorum
İstemeyerek gittikleri için hiçbir okul kapatılmaz.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Vergi ve cezaları alınan veya yapılan duruma göre değil bütçeye göre düzenlerdim. Mesela sokakta kalan bir adam maske takmadığı için 700 TL ceza alacağına bütçesi ne kadarsa ona göre almalı. Zengin birisi ise 700 TL'nin lat kat fazlasını ödemeli. Yapılması gereken aş evlerini veya eski kamu binalarını aç ve evsizlerin kalacağı yer olarak düzenleyip her bir evsize aylık maaş bağlardım herhalde. Ve ülkemize faydası sağlayacak her masada bulunur veya yatırım yapardım.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Imam hatipleri kapatir, Diyanetin butcesini yari yariya kisar kalanini uzay ve bilim gibi seylere yatirirdim.

Avolay

80+ Gold
İ
Sadece imam hatiplerde değil ülkenin hukuk fakültelerinden tut anaokullarına kadar yetersiz. Cb olup eğitim sistemini değiştirirdim demek yerine neden imam hatip. İslam ile ilgili sorunun mu var?
İslam ile ilgili soruumuz falan yok , öyle yerlerin kimlere yuva olduğunu gördük ayrıca olabildiğimizce Atatürkçü yetiştirmeliyiz , dini devletin vermesi saçma . İmamlar zaten devlete bağlı olarak kurslar yapıyor camide :) İmam hatipe gitmek istemeyen insanlar aileleri tarafınca gönderiliyor , kesinlikle kapatımalı

Ben olsam Kanuni ve ekonomik reformlar yapar yolsuzluğu azaltmaya çalışırım

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Çok abartmadan mantıklı şeyler söylemenizi bekliyorum.

Ben olsaydım imam hatip okullarını kaldırırdım.
Eğitim için zorunlu eğitimi 5 yıl a düşürürdüm. 12 yil eğitimi zorunlu yapmazdim ortaokuldan itibaren sınifta kalmalari artırırdım devamsizlik sildirme vesayre kesinlikle izin vermezdim.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Lise ayrımlarını kaldırırdım. Ekonomiyi geliştirmek için çabalardım.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
suriyelileri ülkelerine yollarım hepsini sonra sınıra ful tank dizerim giremesinler diye zaten ondan sonra ülke düzelir.

Top Bottom