Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Sosyal Medyanın Kapatılmasını İstiyor.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
2,164
Erdoğan, "Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının (twitter ve instagram) tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" dedi.



"Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix şu bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz. İşte bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için." Dedi.



Ne düşünüyorsunuz?
ee acaba arkadan verebiliyormuyuz
 

porkos

80+
Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
146
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
berke
Bence birazda mantıklı ama böyle ahlaksızlıkların giderilmesi için sosyal medyanın kaldırılması biraz aptalca daha mantıklı şeyler yapılabilir sonuçta sosyal medyayı iyiye kullananlarda var
 

TheViola

80+
Katılım
7 Haziran 2020
Mesajlar
274
Vikipedi kapatılmıştı sosyal medya sayılırmı bilmem,Bi ara TWİTTER da yasaklanmıştı diye hatırlıyorum.
Dediğiniz bir bakıma doğru viki için yalnız onda alınan karar mahkeme emri ile geçiçi süre engellemeydi. Tabi çok çok uzun sürdü. Kapatma diye tabir ettiğimiz kökten kesmek erişimi ki bunu yapamaz bu kadar platform için.Çünkü kendi kitleside aşırı derece kullanıyor bu platformları hatta bu muhabbetten önce Parti sözcüsü kendi kafalarına göre TW'da etik kurallar uyacağım akımı başlatıp yeşil top koymaya başlamışlardı kendilerine. Ne kadar adaletten vs yakınsak etsek de burası Afrika ülkesi değil. Zaten C.başkanınında dediği server taşınıp temsilcilik açılıp hakaret ıvır zıvır edenlerin mahkeme olayına gerek kalmadan iletişim daire başkanlığı tarafından yakalayıp duruma göre mali ve idari ceza kesilmesi.
 

Berat123

80+ Silver
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
2,942
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

Berat123

80+ Silver
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
2,942
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

edd123

80+ Silver
Katılım
28 Haziran 2020
Mesajlar
2,707
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
versene ben yazdığımı biliyorum

hayatımda bu yaşıma kadar hiç oy vermedim fakat verseydim yüzde yüz şimdiki iktidara verirdim.adamların gerçekten hakkı ödenemez. birde kalkıp maliye bakanının oğluna babasız muamelesi yapılması insani olarak hiç doğru değil. birde seçimlerde görüşmek üzere ddenmesi... gerçekten hala bu adamlara oy verilmesi saçma. ibb başkanının icraati yok seçileli 1 sene oldu. ama kadıköy belediyesi kaç senedir çalışıyor onlarında hakkı yenemez . iş sadece parti meselesi değil. bu konularda haluk levent gibi olacaksın.kim doğruysa o.
 

Fabrizio Romano

80+ Platinum
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
11,850
En İyi Cevap
5
21. YY'de skolastik düşünce. Helal olsun. Kendini anca 2 metrede bir Camii yapmakla tebrik et. Kazıkçı devlet.
 

robin

80+ Silver
Katılım
10 Nisan 2020
Mesajlar
4,736
Onlarca kişi burada başlığa göre yorum yapmış. Arkadaşlar haberin içeriğini okudunuz mu ? Birisi sosyal medyada manevi değerlerinize sövse eliniz kolunuz bağlı bekliyorsunuz. Hukuki olarak bunu düzene sokup kontrol altına alınmak istiyor bir şeyin kapatıldığı yok. Tabii bizim milletimiz okumadan yorum yapar, fikri yoktur ama bilgisi vardır maşallah.
Asıl sen oku. Kapatılmasını istediğini dile getiriyor.
 

songokutr

80+ Bronze
Katılım
14 Haziran 2020
Mesajlar
1,823
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
haro
Evlilik programları vardı onları kaldırımşlardı çok dogru bir karar almışlardı. Çünkü ajansdan amatör oyuncu çagırıp gerçekten evlenmek istiyormuş gibi tvlerde senelerce yutturdular :D :D :D yani sahtekarlık ve yalancılık yapıyorlardı evlilik programların da zaten 5 senedir mesela biri programda ama hala taliplerini bekliyordu :D. Bu tarz yalancılık vs şeyler varsa sosyal medyada düzenlenmesi taraftarıyım. Kökten kapatmak yanlış ve hiçbir mantıklı tarafı yok. Kökten kapatacaklarını sanmıyorum gerçekten çünkü bu bence delilik. Sosyal medya çagındayız.
 
Top Bottom