Bu söyledigine inanıyorsan esas bu durum vahimbeyler durum vahim size diyim.
social media ve bunun gibi platformlar yakinda kapanir.
görcez dostumBu söyledigine inanıyorsan esas bu durum vahim
Çok sığ düşünüyorsun.Kapatılsın işime gelir. Ben mutlu olamıyordum bahale kendileri de olamasın...
Bana da o kadar eden oldu sırf takımı için. Şikayet ettiğinde bir şey ile sonuçlanmıyor zaten o küfürü eden gereksiz birisidir. Boş yere zamanını tüketmene gerek var mı?Onlarca kişi burada başlığa göre yorum yapmış. Arkadaşlar haberin içeriğini okudunuz mu ? Birisi sosyal medyada manevi değerlerinize sövse eliniz kolunuz bağlı bekliyorsunuz. Hukuki olarak bunu düzene sokup kontrol altına alınmak istiyor bir şeyin kapatıldığı yok. Dün senin devletinin Maliye Bakanı'nın ailesine ve çocuğuna ne hakaretler ettiler. Bu tip olaylar karşısında yaptırım gelecek, gelmeli ! Tabii bizim milletimiz okumadan yorum yapar, fikri yoktur ama bilgisi vardır maşallah.
kardeşim bak ben bir komutan oğluyum bu ülkeyi geçekten benim kadar sevemezsin biliyorum sende çok seviyorsun fakat biz olumsuz olan şeyleri eleştirirken ben nankör mü oluyorum yapılan yolsuzluklardan haberin yok heraldeIMF borçları bitti +
Askeri olarak çok güçlendik +
PKK güçten düştü +
Son cümlede kaldırılmasını istiyoruz demiş.Haber kaynaklarındaki açıklamalar " Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformlarını kontrol altına alacaklarını söyledi." şeklinde. Senin dediğine mi inanacağım ? Sen oku derim.
kardeşim bak ben bir komutan oğluyum bu ülkeyi geçekten benim kadar sevemezsin biliyorum sende çok seviyorsun fakat biz olumsuz olan şeyleri eleştirirken ben nankör mü oluyorum yapılan yolsuzluklardan haberin yok heralde
'TEK VARLIĞIM BU YÜZÜKTÜR'
ŞİMDİKİ YAKLAŞIK MAL VARLIĞI
şu an yaklaşık erdoğanın mal varlığı 370 milyon dolar değerinde ?