Neler Yeni

Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Enes kaplan
Selam dostlar biliyorsunuz ki seçime sadece 5 gün kaldı. Anket markalarının yaptığı anketlerin durumunu aşağıda paylaştım, ne düşünüyorsunuz?

1683651580068.png

Anket markalarının önce ki seçim tahmnileri;
1683651719759.png

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bunlar sadece insanlara endişe veya umutsuzluk veriyor.
Hepimiz biliyoruz ki o gün sayısız yolsuzluklar olacak o yüzden beklenmedik sonuçlar ile karşı karşıya kalabiliriz.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Hak Hukuk Adalet

melidoas6

80+ Silver
Selam dostlar biliyorsunuz ki seçime sadece 5 gün kaldı. Anket markalarının yaptığı anketlerin durumunu aşağıda paylaştım, ne düşünüyorsunuz?

Alıntıyı görüntüle

Anket markalarının önce ki seçim tahmnileri;
Alıntıyı görüntüle
Avustralya da olan seçimde mührü basılı oy vardı burada da binlerce vardır hazırdır benim birşeylerin değişeceğine dair umudum yok zaten askeriye vs de ona bağlı...

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Boş arsalarda ev varmış gibi düzenlenmiş her şey. Ayrıca bir teyzemizin evinde 10 kişi yaşıyormuş sözde. Sürekli teyzenin adresine kayıtlı oldukları için oy atmışlar. Akşama kadar kadın beklemiş orada başka oy kullanılmasın diye. Öyle bir düzenbazlık dönüyor ki sahte oyların bile dayanağını olusturmuşlar.

melidoas6

80+ Silver
Boş arsalarda ev varmış gibi düzenlenmiş her şey. Ayrıca bir teyzemizin evinde 10 kişi yaşıyormuş sözde. Sürekli teyzenin adresine kayıtlı oldukları için oy atmışlar. Akşama kadar kadın beklemiş orada başka oy kullanılmasın diye. Öyle bir düzenbazlık dönüyor ki sahte oyların bile dayanağını olusturmuşlar.
Aynen gördüm o videoyu hatta teyzeye başka nasıl kazanıcaz vs demiş adam iyiki beklemiş akşama kadar en azından bir kaç oya engel olmuş

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yurt dışında oy bu yüzden kullandırtıyorlar. Ülkede yeterince döndü bu muhabbet. Kimse kolay kolay onların peşine düşmeyecek tabi.

arturo

80+ Silver
Hangi ülkede olmuş bu olay?

jımalya

80+ Bronze
evinde oturan yasli insanlar ankete katilmiyor sonucta bence kafa kafaya esit gelebilir

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ülkeyi hatırlamıyorum ne yazık ki. Avustralya da bile akp nin adına basılmış bir sürü oy cıktı. Hani şu an oy kullanılan her yer sıkıntılı. Almanyayı vs geçtim artık onları.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hile olabilir diyorsun yani.
Aynen. Şimdiden başlanmış zaten. Mühür yerinde küçücük nokta olması mı dersin ? Ya da açılmamış kağıtlarda hazır mühürler mi dersin ? Seçim gününü tahmin bile edemiyorum.

Top Bottom