- Bütçe
- 18000
Dostlar selam. Max 20k bütçem var kasa için. Ama daha aşağıda f/p sistemler de varsa tabii ki olur. Tek tek toplayıp montajlamaktansa hazır şekilde almayı tercih ederim. Sitelerde Aynı fiyat bandında çok fazla hazır kasa var, teknik bilgim çok olmadığı için kıyaslamakta ve karar vermekte zorluk çekiyorum. Fps oyunları oynuyorum genelde. Hatta sadece cs2 oynuyorum diyebilirim. İşlemcide hangilerini tercih etmeliyim? Ekran kartı nvidia3060 mı amd6600 mü ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 1 hafta içinde alacağım pc yi.
www.vatanbilgisayar.com
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? 1k ya işlemci yükseltip i5 yapıp , kasayı da msi yapıp almak mantıklı mıdır? Başka yükseltmeye ihtiyacı var mıdır ?
www.itopya.com
Ya da bu sistem mantıklı mıdır? Monitör içinde fiyatı bu. Yükseltme gerekirse hangi bileşenlerde gerekir ?
Ve ya başka sistem önerileriniz varsa yükseltmelerle birlikte önerirseniz çok sevinirim. İyi forumlar
INTEL I3 12100F - RTX 3060 OC 12GB - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - RTX 3060 OC 12GB - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? 1k ya işlemci yükseltip i5 yapıp , kasayı da msi yapıp almak mantıklı mıdır? Başka yükseltmeye ihtiyacı var mıdır ?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Ya da bu sistem mantıklı mıdır? Monitör içinde fiyatı bu. Yükseltme gerekirse hangi bileşenlerde gerekir ?
Ve ya başka sistem önerileriniz varsa yükseltmelerle birlikte önerirseniz çok sevinirim. İyi forumlar