Neler Yeni

CurseForge güvenli midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
merhabalar. Arkadaşlar CurseForge da bazı virüslü tecturepack/modlar bulunmuş ben Sildurs Vibrant Shaders Lite dosyasını indirdim. Virüstotal de tarattığım 65 dosyadan hiç bir şey çıkmadı. ESET Online Scanner'dan tarattım bilgisayarı. Görev yöneticisinde hiç bir şey yok gerçekten korkuyorum. Hatta indirdiğim dosya güvenli mi diye sormuştum bir kaç foruma. birisi şöyle bir video attı.
Bu videoyu attı ama Hiç bir virüs çıkmadı bende. Korkuyorum artık. ESET'ten taratıyorum. Virüstotal'den taratıyorum, üstüne görev yöneticisini kontrol ediyorum. Bana atılan mesaj şu:''O zaman curseforge’da bir modun veya içeriğin sahibi olup olmadığına bakılmaksızın herkesin içerik yükleyebildiğini duymak seni biraz üzecek :D '' bu mesajı yazdı ve aklımda şu soru soru kaldı Curseforge güvenli mi , güvenli değil mi ? Eskiden de indirmiştim oradan texturpack falan ama hepsini tek tek Virüstotal'den tarattım. Hiç bir dosyada virüs çıkmamıştı. Ne yapmam gerekiyor ? yani nasıl kendime kabullendirebilirim. Virüs yok. Dosyada virüs yok. Görev yöneticisinde bir şey yok. Ama hala rahat değilim.
1734271471349.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapmalıyım ? :(

Son düzenleme:
Top Bottom