Neler Yeni

Curve monitörün faydaları nedir?

Çilecash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehdi
Beyler neden düz veya curve monitör tercih edilşr curvenin avantajları vs düz monitörün avantajları neler

NightWish2434

80+ Silver
Beyler neden düz veya curve monitör tercih edilşr curvenin avantajları vs düz monitörün avantajları neler
curve değil curved. görüş açısı ile ilgili bir avantajı olabilir belki ama ıps panel curved monitör olmadığı için ben almam.

Cihangir

80+ Gold
internet kafede kullandım güzel monitör içindeymişsin gibi oluyor ama ips değil ips olsa alırım

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
curved kullandıktan sonra duz ekranlar bana çok kötu geliyo

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,874
İsim
Kerem Çavuş
curved büyük monitörü daha küçükmüş gibi hissettiriyor 27 inç curved 24 inç düz ekran gibi hissettiriyo kendi deneyimim

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Emre
ben şahsen curved kullanıyorum daha güzel geliyor ve büyük fps oyunları sık oynuyorsan valo vs. küçük ekranlara kayabilirsin ama illa da büyük ekranlasın diye sorun olmaz 27 inç curved kullanıyorum ve memnunum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,439
İsim
Ahmet Sevinç
bence hiçbir avantajı yok sadece tek fark bakış açısı kolaylığı

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Berk
Düz panel monitörlerde 24" ve üzerinde sağa baktığında solu, sola baktığında sağı odaklayamazsın, blurlu görünür ve bu algıda bozukluk, deneyim olarak kötü bir his bırakır tabi buna monitöre baktığınız uzaklık/mesafe etkilidir.

Kendim 1500R kavisinde curved monitör kullanıyorum standart pc masası/mesafesi harika bir deneyim hissediyorum aynı mesafeden düz paneli kullandığımda aşırı rahatsız olmuştum.

Panelden sonra en önemli unsur bacakları, pivot desteği bu unsurda deneyimi büyük ölçüde farklılaştırıyor. Saygılar.

Top Bottom