Estetik katıyor ben seviyorum.27inc monitör almayı düşünüyorum ama düz curved değil çok kötü olurmu silinir olurmu sizin 27inc curved monitör önerileriniz varmıdır
Bütçe:3000-3400
Bende curved monitör kullanıyorum gayet iyi, oyun performansı görüntü kalitesi falan gayet premium hissettiriyor
Önerileriniz varmıdır 27inc 144hz curved monitörEstetik katıyor ben seviyorum.
Kişiden kişiye değişir bu sorduğun soru27inc monitör almayı düşünüyorum ama düz curved değil çok kötü olurmu silinir olurmu sizin 27inc curved monitör önerileriniz varmıdır
Bendeki 24 inç 27 inç pek bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama msi al
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI Optix G27C4 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27C4 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G27C4 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamamen satış stratejisi.27inc monitör almayı düşünüyorum ama düz curved değil çok kötü olurmu silinir olurmu sizin 27inc curved monitör önerileriniz varmıdır
Fiziksel bir teknoloji mağazasından gidip almak çok pahalı geliyorbence fiziksel bir teknoloji mağazasına gidin ordan almak istediğinizi bunun için denemek isitediğinizi belirtin kursunlar bakın bi curved nasılmış
beğenmeyip iade edenler de çok var beğenip kullanan da ben de pc alacağım öyle bakıp almayı düşünüyorum
almayacaksınız ki alacağım ama bilmiyorum denemek istiyorum diyeceksiniz herhangi bir curved monitörü deneyimleyip çıkacaksınızFiziksel bir teknoloji mağazasından gidip almak çok pahalı geliyor
İyi fikirmis sağolunalmayacaksınız ki alacağım ama bilmiyorum denemek istiyorum diyeceksiniz herhangi bir curved monitörü deneyimleyip çıkacaksınız
eğer burdan mı alacaksınız derse beğenirsem alırım dersiniz sonra da beğenmedim diyip çıkarsınız