Kişiden kişiye değişir.Curved monitörlerin oyun oynarken ya da normal kullanımda düz ekrana göre dezavantajı var mıdır?
Genelde VA oluyorlar ve IPS leride çok pahalı oluyor yani.Ben olsam 1080p IPS FLAT alırdım ama 2k için CURVED VA alınabilir.Bi dezavantajı yok yani.Zevk haricinde teknik açıdan dezavantajı var mı?
1.3k civarı 100tl aşağı yukarı 144hz 1 ms monitör tavsiyen var mıdır peki cs go r6 cod lol gibi oyunlar için. Paneller oyunda farkediyormuş galibaGenelde VA oluyorlar ve IPS leride çok pahalı oluyor yani.Ben olsam 1080p IPS FLAT alırdım ama 2k için CURVED VA alınabilir.Bi dezavantajı yok yani.
1.3k civarı 100tl aşağı yukarı 144hz 1 ms monitör tavsiyen var mıdır peki cs go r6 cod lol gibi oyunlar için. Paneller oyunda farkediyormuş galiba