1500R Curved kullanıyorum inanın arada ki fark anlaşılmıyor bile.Curved monitör espor oyunlarında kötü mü? Hiç curved kullanan eatlet görmedim bundan ötürü soruyorum.
Kötü değil bana göre extra iyi ama monitörün yanına girince düz daha iyi olabiliyorCurved monitör espor oyunlarında kötü mü? Hiç curved kullanan eatlet görmedim bundan ötürü soruyorum.
Gayet güzel bence ayrı hoş bir hava katıyorCurved monitör espor oyunlarında kötü mü? Hiç curved kullanan eatlet görmedim bundan ötürü soruyorum.
bu sana bağlı mesela düz monitör e alışkın biri mir maçta 20 kiil alırken curved de 10 15 alabilir nasıl alıştına bağlı ama genel olarak düz öneriliyorCurved monitör espor oyunlarında kötü mü? Hiç curved kullanan eatlet görmedim bundan ötürü soruyorum.
Dediğim gibi 1500R Curved kullanıyorum. Daha öncesinde düz kullanmıştım. Arada hiçbir fark yok desem yeridir. En azından 1500R değeri için böyle. Ben baktığımda bana düz monitörmüş gibi geliyor.bu sana bağlı mesela düz monitör e alışkın biri mir maçta 20 kiil alırken curved de 10 15 alabilir nasıl alıştına bağlı ama genel olarak düz öneriliyor
a32 ?1500R Curved kullanıyorum inanın arada ki fark anlaşılmıyor bile.
ben hayatta curved almam diyodum şimdiki monitör 32inç 1500r curvedCurved monitör espor oyunlarında kötü mü? Hiç curved kullanan eatlet görmedim bundan ötürü soruyorum.
Oyun için alıyorsan flat. Ama profesyonel değilsen fark etmez.Curved monitör espor oyunlarında kötü mü? Hiç curved kullanan eatlet görmedim bundan ötürü soruyorum.
A32 derken anlamadım?a32 ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben hayatta curved almam diyodum şimdiki monitör 32inç 1500r curved
monster aryon a32A32 derken anlamadım?
Ben Asus VG24VQ kullanıyorum.monster aryon a32
o senlik bir şey ben net bir şekilde curved monitördeki farkı anlıyorum garip geliyor fps oyunları oynarken deDediğim gibi 1500R Curved kullanıyorum. Daha öncesinde düz kullanmıştım. Arada hiçbir fark yok desem yeridir. En azından 1500R değeri için böyle. Ben baktığımda bana düz monitörmüş gibi geliyor.