Öneri Custom klavye önerisi

adem trg

80+
Reaksiyon skoru
68
Bütçe
2000
Aliexpressten bir klavye Alıcaktım ekranlı vs. Güzel bi klavye ama daha önce bu custom klavyelereden kullanmadım yanlış bi karar vermek istemiyorum bu konuda bilgisi olan bı yardım edebilirmi

Alacağım klavye

Hocam aynı ürün amazon'da tr olarak satılıyor 2600 vergi vs yakın fiyat çıkar

Pek sorun yaşamazsın bunlarda, seri üretim, uzun süredir var.
Fakat incelemelerine bakmanı öneririm. Orada ki ekran, resimlerde büyük gözükebilir ama küçük benim gözümde..

Pek sorun yaşamazsın bunlarda, seri üretim, uzun süredir var.
Fakat incelemelerine bakmanı öneririm. Orada ki ekran, resimlerde büyük gözükebilir ama küçük benim gözümde..
İlla o klavye değil farklı bı öneriniz varmıdır

İlla o klavye değil farklı bı öneriniz varmıdır
Böyle gelicek mi gelmiyecek mi, ne kadar vergi çıkar mantığına uzağım ben. Amazon - yurtdışından bile gelse uğraşamam.
Marka ürünleri almanızı öneririm "ben". Bu bütçeye pek iyi şeyler yok tabii.
Ben 1.5k'ya vatandan bunu aldım ;

Öneririm. Sesini dert etmeyeceksen güzel klavye.

Aliexpressten bir klavye Alıcaktım ekranlı vs. Güzel bi klavye ama daha önce bu custom klavyelereden kullanmadım yanlış bi karar vermek istemiyorum bu konuda bilgisi olan bı yardım edebilirmi

Alacağım klavye

F/P olarak bundan daha iyisi yok boşuna araştırma al.

Böyle gelicek mi gelmiyecek mi, ne kadar vergi çıkar mantığına uzağım ben. Amazon - yurtdışından bile gelse uğraşamam.

200 TL daha verip 820'proyu amazon'dan alabilir Tr'den geliyor 3-4 güne elinde ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F/P olarak bundan daha iyisi yok boşuna araştırma al.
Hocam bende almayı düşünüyorum buna uygun keycaps nasıl bulunur ben amazon'dan alıcam 2650 TL geliyor Tr ürünü hafta içi teslim

Ekler

• 1719741716253.png
    1719741716253.png
    380.5 KB · Hit: 51
200 TL daha verip 820'proyu amazon'dan alabilir Tr'den geliyor 3-4 güne elinde ürün

Hocam bende almayı düşünüyorum buna uygun keycaps nasıl bulunur ben amazon'dan alıcam 2650 TL geliyor Tr ürünü hafta içi teslim
Tek dikkat etmen gereken alacağın tuş seti içinde küçük shift olmasına dikkat etmen lazım. Büyük shift uymaz.

Sesi nasıl

Green Switch. Eğer ses takıntın varsa bir mağazada denemeni öneririm. Geceleri çok kullanırsan uyuyanların kulaklarını tırmalayabilir. Fakat uykudan uyandırmaz.

Green Switch. Eğer ses takıntın varsa bir mağazada denemeni öneririm. Geceleri çok kullanırsan uyuyanların kulaklarını tırmalayabilir. Fakat uykudan uyandırmaz.
Hocam ev 2 katlı tek ben asagıdayım aman aman ses cıkarıyormu ajazz ak820 pro arasında kaldım

Hocam ev 2 katlı tek ben asagıdayım aman aman ses cıkarıyormu ajazz ak820 pro arasında kaldım
Yok. Aşağıya aman aman ses gitmez. Fakat sesi, halk arasında ki daktilo olan blue switchten fazla. Ona göre hareket edin.

Ses çıkartmasın istiyorsanız, klavyeyi custom gibi yapmanız gerekli. Altına sünger, switchlere özel yağ v.b.

AK820 Pro ve Blackwidow 3 TKL, Yapısal olarak farklı. Ben sırf numlock istemiyordum fakat pageup gibi tuşlar istiyordum. O Yüzden bunu tercih ettim.

Geri