CustomRom sonrası "şebeke yok" sorunu.

uykulak

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba, telefonum Redmi Note 10S. Cihazım yurt dışı. Normal bir şekilde kullanırken yazılımında sorun çıktı; ben de Custom ROM atmak istedim ve crDroid isimli ROM'u kurdum (Andorid 14). IMEI haliyle gitti, ben de telefoncuya IMEI attırdım (Babama verdim babam attırdı). Şu an IMEI duruyor; birisi bana mesaj atabiliyor veya arayabiliyor fakat ben kimseyi arayamıyorum. Kişilerde kimse gözükmüyor ve şebeke yok ; "seçili ağ (Vodafone TR) kullanılamıyor" şeklinde gözüküyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Telefonda root var, Magisk sürümüm güncel, LSPosed yüklemiştim fakat hiçbir şey kurmadım.

Yapay zekaya sorunca şunu söyledi fakat doğru mu bilmiyorum. "
  • Panik yapma: Cihazın bozulmadı, sadece "yazılımsal olarak kapısı kilitlendi".
  • Yarın ilk iş: Telefoncuya git. Ona de ki: "Cihaz Redmi Note 10S. Custom ROM kurunca şebeke gitti, IMEI duruyor ama Vodafone TR seçilmiyor. Bir 'Patch Certificate' (Şebeke Yaması) atar mısın?"
  • Maliyet: Bu işlem IMEI atmak kadar pahalı değildir. Sadece 5-10 dakikalık bir bilgisayar işlemidir."
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada CrDroid'in resmi sitesindeki talimatları yerine getirip ilk başta MIUI 14 yükleyip sonra recovery kısmından sideload yaparak yükledim yazılımı.

4.5g yi kapatıp dener misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,895
Üyeler
190,656
Son üye
Ayazzzz99
Geri