Dambıldor
80+ Silver
değil atx kasanız küçük mü ? Neden sordunuz?Ama mAtx mi ? - Kasam = GameBooster GBL06B Mesh
değil atx kasanız küçük mü ? Neden sordunuz?Ama mAtx mi ? - Kasam = GameBooster GBL06B Mesh
Yo atx bal gibi sığar , ama atx büyük yadeğil atx kasanız küçük mü ?
Usta sipariş ettim incehesapdan XPG Pylon , sen ne dersin , sıkıntı çıkmaz değilmi ?Ben zalman gigamax 750w alırdım.
Ben zalman gigamax 750 alırdım. O kadar para baymaya gerek yok Pylon a.Yo atx bal gibi sığar , ama atx büyük ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta sipariş ettim incehesapdan XPG Pylon , sen ne dersin , sıkıntı çıkmaz değilmi ?
Büyük olsun ne olacak O fiyata en iyi o var kendiniz bilirsinizYo atx bal gibi sığar , ama atx büyük ya
Usta sipariş ettim incehesapdan XPG Pylon , sen ne dersin , sıkıntı çıkmaz değilmi ?
pylon artık gaming gecelerine geliyor eğer beklerim dersen geçen cuma 489a düştüYo atx bal gibi sığar , ama atx büyük ya
Usta istersen iptal edebilirim + diğer mesaj atanlardan birisi XPG nin içinden önemli bir parçanın japon malı olduğunu söyleyince içime sindi.Ben zalman gigamax 750 alırdım. O kadar para baymaya gerek yok Pylon a.
Sana kalmış cok bir fark yok aralarında. Zalman daha ucuza daha çok guc veriyor.Usta istersen iptal edebilirim + diğer mesaj atanlardan birisi XPG nin içinden önemli bir parçanın japon malı olduğunu söyleyince içime sindi.
Onu inxehesaptan 15 dk önce verdim siparişini ama Baltazar adlı arkadaş Zalmanı önerdiBüyük olsun ne olacak O fiyata en iyi o var kendiniz bilirsiniz
pylon artık gaming gecelerine geliyor eğer beklerim dersen geçen cuma 489a düştü
o fiyatı zalman ile aynı olduğu için öneriyor. Bende o yüzden yazdım beklemek istersen gaming gecesini diyeOnu inxehesaptan 15 dk önce verdim siparişini ama Baltazar adlı arkadaş Zalmanı önerdi
burda fiyatı uyguno fiyatı zalman ile aynı olduğu için öneriyor. Bende o yüzden yazdım beklemek istersen gaming gecesini diye
Allah kahretsin be iptal ediyorum Zalman alıyorum. O baltazar zaten donanım konusunda çok bilgili. Onun dediğini yapacağımo fiyatı zalman ile aynı olduğu için öneriyor. Bende o yüzden yazdım beklemek istersen gaming gecesini diye
O fiyata daha iyi olabilir. Hem de psunuz daha az yüke binecek 750w olduğu için. Bende 750w zalman alacaktım ama ileride direk gold 750w alırım diye almadımAllah kahretsin be iptal ediyorum Zalman alıyorum. O baltazar zaten donanım konusunda çok bilgili. Onun dediğini yapacağım
ATX formatındaki anakartlar o kasada kenarlara teğet geçiyor ya da sürtüyor diye biliyorum.Ama mAtx mi ? - Kasam = GameBooster GBL06B Mesh , Atx sığsa bile atx in büyük olmasından ötürü almam