Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
lpx ram var birde anakart onun dışında sorun yok: D? sistemde anakart dışında gereksiz parça göstersene yada kalitesiz
lpx ram var birde anakart onun dışında sorun yok: D? sistemde anakart dışında gereksiz parça göstersene yada kalitesiz
6200'e bu arada bu sistem.lpx ram var birde anakart onun dışında sorun yok
bana ucuz geldi sonuçta 3600 var ama bu sistem ilk çıktığında 5500 tl falandı6200'e bu arada bu sistem.
İndirimden 5600XT Ryzen 3 3100 toplanır ayrıca LPX ram kullanmam.bana ucuz geldi sonuçta 3600 var ama bu sistem ilk çıktığında 5500 TL falandı
Anlamadığım şey malzeme kalitesi ne alaka: D? sistemde anakart dışında gereksiz parça göstersene yada kalitesiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
birinde 1660 super var diğerinde rtx 2060 var
birinde ryzen 5 3600 var öbüründe 2600
zaten bende onu diyom sorunları dragon anakart ve lpx ramİndirimden 5600XT Ryzen 3 3100 toplanır ayrıca LPX ram kullanmam.
cypher işlemcisi iyi malzeme kalitesi iyiTeknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
CYBER-1660 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hayır fark var.Anlamadığım şey malzeme kalitesi ne alaka
parçalar kaliteli falan denir de benim bildiğim böyle çevre ekipmanlarına falan malzeme kalitesi iyi/kötü denir.
Sistem fırçalanmış alüminyum malzeme kalitesi iyi diyemeyiz yani
bana soracak olursanız iki sistem de kötü ama beni bu ikisi arasından rtx cezbettiİndirimden 5600XT Ryzen 3 3100 toplanır ayrıca LPX ram kullanmam.
sen gidip turbox ekran kartı veya ssd alırmısınAnlamadığım şey malzeme kalitesi ne alaka
parçalar kaliteli falan denir de benim bildiğim böyle çevre ekipmanlarına falan malzeme kalitesi iyi/kötü denir.
Sistem fırçalanmış alüminyum malzeme kalitesi iyi diyemeyiz yani
Elbette hayır da malzeme kalitesi bu demek değil bence.sen gidip turbox ekran kartı veya ssd alırmısın
herkeste rtx takıntısı var galibabana soracak olursanız iki sistem de kötü ama beni bu ikisi arasından rtx cezbetti