Neler Yeni

Cyberpung 2077 steam alınır mı?

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
H
fiyat 198.70 tl
alınır mı ? beklenmeli mi ?
gta gibi online olacak mı?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
fiyat 198.70 TL
alınır mı ? beklenmeli mi ?
gta gibi online olacak mı?
online olmicak beklemenizi tavsiye etmem çünkü fiyatı en az 1 yada 2 yıl içinde düşmez zaten oyun çıktığında daha pahalı olucak bence steam den al hem steamden aldığın için puan veriyor onlada bir şeyler alabiliyorsun profil arka penceresi gibi

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
GTA gibi online yapma planları ilk aşamada yok. GTA gibi düşünmeyin bunu. Daha bir RPG kafasında yaklaşın. Bu attığınız site key mi veriyor hesap mı? Key veriyorsa değer.

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
H
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
online olmicak beklemenizi tavsiye etmem çünkü fiyatı en az 1 yada 2 yıl içinde düşmez zaten oyun çıktığında daha pahalı olucak bence steam den al hem steamden aldığın için puan veriyor onlada bir şeyler alabiliyorsun profil arka penceresi gibi
tamam online olmayacaksa almayayım şuan bekliyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA gibi online yapma planları ilk aşamada yok. GTA gibi düşünmeyin bunu. Daha bir RPG kafasında yaklaşın. Bu attığınız site key mi veriyor hesap mı? Key veriyorsa değer.
bu site hiç hesap vermiyor güvenilir key sitesidir. online olmayacaksa şuan almayım o zaman.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
tamam online olmayacaksa almayayım şuan bekliyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu site hiç hesap vermiyor güvenilir key sitesidir. online olmayacaksa şuan almayım o zaman.
online olmicak yada olursa çok sonra olur ama unutmayın bu oyun çıktığında 250 tl den fazla olur ben 450 tl diyorum indirimlerde falan anca 400 350 olur aradan 2 3 yıl geçerse ancak 250 tl nin altına düşer

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
H
online olmicak yada olursa çok sonra olur ama unutmayın bu oyun çıktığında 250 TL den fazla olur ben 450 TL diyorum indirimlerde falan anca 400 350 olur aradan 2 3 yıl geçerse ancak 250 TL nin altına düşer
ben açık dünya oyunlarında görev yapmayı sevmiyorum gta online gibi olcağını bilsem alırım ama olmayacaksa almak benim için mantıklı değil gta hiç bir oyunun görevlerini tam bitirmedim şuana kadar ara ara yaptım açık dünyasında gezdim daha çok.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ben açık dünya oyunlarında görev yapmayı sevmiyorum gta online gibi olcağını bilsem alırım ama olmayacaksa almak benim için mantıklı değil gta hiç bir oyunun görevlerini tam bitirmedim şuana kadar ara ara yaptım açık dünyasında gezdim daha çok.
öyleyse almanıza gerek yok

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Bu linkteki site güvenilir mi? Satın aldığında steam key mi veriyor yoksa oyun çıkınca mı veriyor? Nasıl bir sistemleri var ve neden ucuz?
Birde şu ibareyi anlamadım: " İlgili oyununun içinde, belirteceğiniz karaktere dijital olarak teslim edilir. "

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
H
Bu linkteki site güvenilir mi? Satın aldığında steam key mi veriyor yoksa oyun çıkınca mı veriyor? Nasıl bir sistemleri var ve neden ucuz?
Birde şu ibareyi anlamadım: " İlgili oyununun içinde, belirteceğiniz karaktere dijital olarak teslim edilir. "
key olarak veriyorlar orda karakter dediğide alırken steam profil ismini soruyorlar odur belki.

Top Bottom