Cyberpunk 2077 300 TL eder mi?

Sen bilirsin ben olsam almazdım
Vallaha diyorum reis valhala değil cyberpunk alcam yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyberpunk bin basar ona
Baya seviliyor bu oyun AMD ekran kartım aynı tadı verirmi Nvidia tabanlı diye biliyorum

Hacı bende 2-3 ay önce bitirdim oyun mükemmel kesin al
Alacam o zaman ya

Ben ac serisini çok seviyorum en çok eleştirilen origins ve odssey dahil bayıla bayıla oynadım odssey sonlara doğru bitsin artık dedirtiyor gereksiz uzun ama valhallayı beğenemedim farklı bir havası var ama bana gitmedi

Daha yeni bitirdim gayet güzel oyun bin küsür falan verilmez ama 300 TL'ye değer her türlü

Ben ac serisini çok seviyorum en çok eleştirilen origins ve odssey dahil bayıla bayıla oynadım odssey sonlara doğru bitsin artık dedirtiyor gereksiz uzun ama valhallayı beğenemedim farklı bir havası var ama bana gitmedi
Dahaa önce kısa süre oynamıştım valhala sarmıştı bayaa Viking temasını seviyorum

Daha yeni bitirdim gayet güzel oyun bin küsür falan verilmez ama 300 TL'ye değer her türlü
Vallaha cebimde 800 lira var 300 u buna gidicej

Hocam tamamen zevk meselesi, cyberpunk için 300 tl hiçbir şey bu konuda hemfikiriz ama. Cyberpunk'ı çok beğenemedim ben. Valhalla benim için bir tık daha iyiydi. (genel olarak Ac oyunlarını çok sevmem)

Hocam tamamen zevk meselesi, cyberpunk için 300 tl hiçbir şey bu konuda hemfikiriz ama. Cyberpunk'ı çok beğenemedim ben. Valhalla benim için bir tık daha iyiydi. (genel olarak Ac oyunlarını çok sevmem)
Öyle evet olmadı iade ederim etmesem bile 100/20 epic bakiye gelcek ucuza geliyor baya ya

Piyasadaki 70 dolarlık oyunlardan 10 kat daha iyidir.

Epicte 100 TL bakiyem var 300 de karta attım ama alayımmı hiç bilmiyorum ben öyle GTA tarzı oyunlar sevmem açık dünyası mesela far cry gibiyse severim oyuncuyu aşırı özgür bırakmamalı görevin ne olduğunu rahat bir şekilde anlamam isterim yüksek teknoloji temasınıda öyle çok sevmem ama oyun çok seviliyor şans versemmi diyorum sizce alınır mı? güzel
Balon ve kötü bir oyun. Hikayesi kötü. Sadece aksiyonu iyi. Hackleme olayı pek kullanışlı değil.

Reis başlangıçta 3 tane şey veriyor göçebe sokak çocuğu falan anlamadım hangisi daha iyi
Her başlangıç kendine göre avantajları ve replikleri var hangisi iyi diye bir şey yok ama sokak çocuğu bana göre en iyi olanı dünyayı daha iyi tanıtıyor ve alacaksanız dlcli halini almanızı şiddetle tavsiye ederim. Dlc de ayrı bi oyun gibi çünkü ve ana hikayeninde devamı

Her başlangıç kendine göre avantajları ve replikleri var hangisi iyi diye bir şey yok ama sokak çocuğu bana göre en iyi olanı dünyayı daha iyi tanıtıyor ve alacaksanız dlcli halini almanızı şiddetle tavsiye ederim. Dlc de ayrı bi oyun gibi çünkü ve ana hikayeninde devamı
Şu an o kadar bütçem yok belki ilerde eklerim

Reis başlangıçta 3 tane şey veriyor göçebe sokak çocuğu falan anlamadım hangisi daha iyi
Onlar önemli değil istediğini seçebilirsin. Ek konuşma seçenekleri çıkıyor onlarda. Mesela şirketçi olursan otele girince ikna kabiliyetin daha iyi olur. Sokak çocuğu olursan diyelim çetelere denk geldin. Konuşmanla çatışmadan yoluna devam edebilirsin.

Onlar önemli değil istediğini seçebilirsin. Ek konuşma seçenekleri çıkıyor onlarda. Mesela şirketçi olursan otele girince ikna kabiliyetin daha iyi olur. Sokak çocuğu olursan diyelim çetelere denk geldin. Konuşmanla çatışmadan yoluna devam edebilirsin.
Hee eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,809
Üyeler
175,113
Son üye
zımpa
Geri