Satisa ciksin 2 3 ay sonra epic gamesge belese aliris jsjdjfj şaka sakasteamden aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynenn öyle para varken alayım dedim yoska başka zaman alamazdım
Bi tanede bana al knk (!)steamden aldım
aynenn öyle para varken alayım dedim yoska başka zaman alamazdım
ayıp ediyorsun reis hemen :ddSatisa ciksin 2 3 ay sonra epic gamesge belese aliris jsjdjfj şaka saka
Bi tanede bana al knk (!)
FPS'i tahmin edemem ama minimum gereksinimleri dersem belki aklında canlanır:hmm tahminen kaç fps alırım sence
Medium high rx 570in hakki oynarsin guzelce bi oyun ciksinda optimizasyona bağlı .Merhaba arkadaşlar ben geçen gün Can You Run İt'den Cyberpunk 2077 oyununa baktım düşük ayarlarda kaldırabileceğini söylüyor zorlasam belki orta ayarlarda oynayabilirim diye düşünüyorum sonra Cyberpunk 2077 oyununu aldım fakat size danışmak istedim. Sistem bilgilerim ekranda gördüğünüz gibidir. hangi ayarlarda oynayabilirim, kaç fps alırım, çok düşük fps alıcaksam eğer oyunu iade ediceğim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
knk şimdi rx590 istiyo yeni sistem özelliklerinde low medium gibi bişi isteyecek gibi (Medium high rx 570in hakki oynarsin guzelce bi oyun ciksinda optimizasyona bağlı .
Üzulme 60fps icin 1060 istiyor senin kart bundan %10 daha dusuk ve bu demek oluyorki sende 50 40 fps alacaksinknk şimdi rx590 istiyo yeni sistem özelliklerinde low medium gibi bişi isteyecek gibi (
Orta veya Orta-Düşük karışok stabil oynarsınMerhaba arkadaşlar ben geçen gün Can You Run İt'den Cyberpunk 2077 oyununa baktım düşük ayarlarda kaldırabileceğini söylüyor zorlasam belki orta ayarlarda oynayabilirim diye düşünüyorum sonra Cyberpunk 2077 oyununu aldım fakat size danışmak istedim. Sistem bilgilerim ekranda gördüğünüz gibidir. hangi ayarlarda oynayabilirim, kaç fps alırım, çok düşük fps alıcaksam eğer oyunu iade ediceğim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle