Neler Yeni

Cyberpunk 2077 almak için Steam kış indirimini beklemeli miyim?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Erdem
Steam'den bugün Uncharted alacağım yanında Cyberprunk'ta almak istiyorum fakat steam'de çok pahalı epic'de 827 TL. Sizce epic'den mi alayim yoksa steam kış indiriminde sağlam bir indirim yapar mı?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,820
İsim
Lokman Doğan
paran yoksa 3 oyun 40 liraya al hem tasarruf edersin

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paran yoksa 3 oyun 40 liraya al hem tasarruf edersin
o nasıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

paylaşımlı hesapları satıyorlar istediğin 3 oyun
param var gerek yok öyle şeylere

dahada düşmez max %50 olur oda şans %40 ideal
peki epic'ten mi alayim ciddi fark ediyor o paraya bir oyun daha alınır hatta 2-3 oyun

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
o nasıl oluyor

peki epic'ten mi alayim ciddi fark ediyor o paraya bir oyun daha alınır hatta 2-3 oyun
steam al derim epicle uğraşmak adamı yorar aldığım zaman keşke 400 tl daha verip steamden alsaydım

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steam al derim epicle uğraşmak adamı yorar aldığım zaman keşke 400 tl daha verip steamden alsaydım
Kral kış indiriminde the last of us alacağım başka oyun almayacak olsam alırdım ama 400 TL az değil. Steam'den alırsam iki oyun 1.8k civarı tutuyor

WhoCares

80+ Gold
o nasıl oluyor

farketmiyor zaten gog a yönlendiriyor epic ultimate 827 tl steam 1200 küsür kart bırt zırt istiyorsan steam senin bileceğin iş

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Erdem
farketmiyor zaten gog a yönlendiriyor epic ultimate 827 tl steam 1200 küsür kart bırt zırt istiyorsan steam senin bileceğin iş
O tarz şeylerden anlamam, 40 TL para değil ama bir hinlik vardır mutlaka sonra başım ağrımasın.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Erdem
yo ben epicten aldım ultimate edition sıkıntısz suan yükluyorum anca sıra geldi :kekw: ha o 40 tl olayı hesap vs olayları ugrasilmaz
Pardon ya yanlış anlamışım epic tabi ki güvenilir hocam tonla oyun aldım ama steam daha çok hoşuma gidiyor yoksa gözüm kapalı alırım. Keşke steam kış indirimi daha erken başlasaydı epic'ten alır 2 hafta kütüphanede tutardım baktım steam'de uyguna düştü iade eder steam'den alırdım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yo ben epicten aldım ultimate edition sıkıntısz suan yükluyorum anca sıra geldi :kekw: ha o 40 tl olayı hesap vs olayları ugrasilmaz
epicte mod kurarsan sıkıntı modlarda sıkıntı oluşursa temizlemesi çok uzun sürüyor (ki benim gibi oyunu 5 kere bitirdikten sonra modla oynamak daha sarıyor 250+ mod vardı bi arada bozuldular)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,485
Üyeler
162,007
Son üye
afterkok
Top Bottom