Acelen yoksa bekle zaten ne kaldı kış indirimineSteam'den bugün Uncharted alacağım yanında Cyberprunk'ta almak istiyorum fakat steam'de çok pahalı epic'de 827 TL. Sizce epic'den mi alayim yoksa steam kış indiriminde sağlam bir indirim yapar mı?
Acelen yoksa bekle zaten ne kaldı kış indirimineSteam'den bugün Uncharted alacağım yanında Cyberprunk'ta almak istiyorum fakat steam'de çok pahalı epic'de 827 TL. Sizce epic'den mi alayim yoksa steam kış indiriminde sağlam bir indirim yapar mı?
Acelem yok ta kış indiriminde yine aynı indirimi yaparlarsa ? Onu kestiremiyorum.Acelen yoksa bekle zaten ne kaldı kış indirimine
27 sinde 20 dolar ile en düşük seviyesine inmiş oyun 22.50 dolar normaldeAcelen yoksa bekle zaten ne kaldı kış indirimine
Mod işini hiç bilmiyorum bir de oyunun başında karakter seçimi mi var? Hangisi ile başlamak lazım sence.epicte mod kurarsan sıkıntı modlarda sıkıntı oluşursa temizlemesi çok uzun sürüyor (ki benim gibi oyunu 5 kere bitirdikten sonra modla oynamak daha sarıyor 250+ mod vardı bi arada bozuldular)
kanka ufak tefek diyalog değiştiriyor hikayeye direk etkisi yokMod işini hiç bilmiyorum bir de oyunun başında karakter seçimi mi var? Hangisi ile başlamak lazım sence.
Ultimate Edition mı?27 sinde 20 dolar ile en düşük seviyesine inmiş oyun 22.50 dolar normalde
yani dediğim gibi dahada düşmez %55 max ben epicden aldım 2025 de fiyat güncellemesi felen yapar epic taklaya gelmeyelim sonraPardon ya yanlış anlamışım epic tabi ki güvenilir hocam tonla oyun aldım ama steam daha çok hoşuma gidiyor yoksa gözüm kapalı alırım. Keşke steam kış indirimi daha erken başlasaydı epic'ten alır 2 hafta kütüphanede tutardım baktım steam'de uyguna düştü iade eder steam'den alırdım.
yok baz oyun 35 dolarda en düşük fiyatı ben almaya kalktığımda 44 dolardı ult edition (2024 şubatta) o zamanda 1100 tldi ult editionUltimate Edition mı?
Steam geçen sene kış indirimibnde %50 yapmış şu an %55. Yeni yılda zam kesin alır mesaim bitsin alacağım olmadı.yani dediğim gibi dahada düşmez %55 max ben epicden aldım 2025 de fiyat güncellemesi felen yapar epic taklaya gelmeyelim sonra
Kış indiriminde ben de last of us alacağım umarım iyi bi indirime girerKral kış indiriminde the last of us alacağım başka oyun almayacak olsam alırdım ama 400 TL az değil. Steam'den alırsam iki oyun 1.8k civarı tutuyor
İnşallah hocam, cyberprunk bence maks bu kadar iner tekrar ama last of us daha sağlam bir indirim alır diye düşünüyorum.Kış indiriminde ben de last of us alacağım umarım iyi bi indirime girer