blutwashere
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Mehmet Bulut
Arkadaşlar merhaba.Cyberpunk'u en son yazın bitirmiştim.Epic kış indirimlerinde Phantom Liberty'nin 400 TL'ye düştüğünü görünce almak istedim.Hâliyle oyunu unuttuğumu düşünerek oyuna baştan başlamak istedim.Oyuna girişte problem yok Phantom Liberty moduda açık,karakterimi oluşturdum her şeyi ayarladım oyuna başlıyacakken oyun dondu ve CLR hatası:80007000e hatasını verdi.Googledan baktım hiçbir yerde çözümünü bulamadım.Sonra oyuna tekrardan girdim aynı işlemleri tekrar yaptım ve bu seferde CLR hatası:80004005 hatasını aldım.Bu hatanın çözümü Youtubede vardı .NET repair yapın diyodu yaptım fakat bir sonuç alamadım.Sonradan oyuna rtx i kapatıp orta ayarlarda girdim.Yazın medium RTX ayarlarında 70 80 fps alan bilgisayarım şimdi orta ayarlarda 60 70 fps alıyodu. Bu arada oyuna girebildim yani dünyada gezebiliyodum.
Sonradan RTX açmayı denedim düşük ayarlarda ve açtığım gibi oyun çöktü.Daha sonra ben oyuna girmeye çalıştıkça oyun çöküyodu fakat bu sefer kod falan vermiyodu.Bu oyun çökme sorununun aynısı FC 25 te başıma geldi önceden Ultimate Team'de maça girmeden önce çöküyodu.Dün gece bilgisayara format atmadan windows 11 e yükselttim ve şimdi FC 25,direkt olarak oyuna girerken çöküyor.Benim direkt format atmadan windows 11 e yükseltmenin etkisi var mıdır acaba yoksa donanımsal olarak mı bi sorun mu var yoksa benim ekran kartım ile ilgili bi problem mi var yardımcı olursanız sevinirim.(FC 25 windows 11 e yükseltmeden önce maçtayken çöküyordu)
Sonradan RTX açmayı denedim düşük ayarlarda ve açtığım gibi oyun çöktü.Daha sonra ben oyuna girmeye çalıştıkça oyun çöküyodu fakat bu sefer kod falan vermiyodu.Bu oyun çökme sorununun aynısı FC 25 te başıma geldi önceden Ultimate Team'de maça girmeden önce çöküyodu.Dün gece bilgisayara format atmadan windows 11 e yükselttim ve şimdi FC 25,direkt olarak oyuna girerken çöküyor.Benim direkt format atmadan windows 11 e yükseltmenin etkisi var mıdır acaba yoksa donanımsal olarak mı bi sorun mu var yoksa benim ekran kartım ile ilgili bi problem mi var yardımcı olursanız sevinirim.(FC 25 windows 11 e yükseltmeden önce maçtayken çöküyordu)