- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ozaman beklicem aralik ocakta oynaiyacam napayimLa olm şirket türkçe alt yazı eklemiş bölgesel fiyatlandırma yapmış. TR'den çekilmesin oynuycaksanız alın be
Ozaman beklicem aralik ocakta oynaiyacam napayimLa olm şirket türkçe alt yazı eklemiş bölgesel fiyatlandırma yapmış. TR'den çekilmesin oynuycaksanız alın be
cracklenir ama yanında promosyon olarakta trojan hediye ederlerBeyler bunu gordum instada ama anlayamadim sizce cracklenirmi cyberpunk almalimiyiz ?
Hic indirmedim torrentten suana kadar riskli mi okadar ciddencracklenir ama yanında promosyon olarakta trojan hediye ederler
Playstationum vardi zaten pcye yeni gectimcracklenir ama yanında promosyon olarakta trojan hediye ederler
knk şansına bağlı indirdiğin site virüslü değil ise pek bişi olacağını sanmam ama bu kadar popüler bi oyunu cracklerlerse içine büyük ihtimal mining virüsü falan koyarlar ve bu adamlara çok iyi para kazandırır bi söz vardır bilirmisin ucuz etin yahnisi yavan olur işte tam o olay bu crack muhabbetiHic indirmedim torrentten suana kadar riskli mi okadar cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Playstationum vardi zaten pcye yeni gectim
Tamamdir knk vazgectim pc yi yeni aldim zaten adam gibi kullanmadan mahvolmasinknk şansına bağlı indirdiğin site virüslü değil ise pek bişi olacağını sanmam ama bu kadar popüler bi oyunu cracklerlerse içine büyük ihtimal mining virüsü falan koyarlar ve bu adamlara çok iyi para kazandırır bi söz vardır bilirmisin ucuz etin yahnisi yavan olur işte tam o olay bu crack muhabbeti
Indirime girince alirriz artikknk şansına bağlı indirdiğin site virüslü değil ise pek bişi olacağını sanmam ama bu kadar popüler bi oyunu cracklerlerse içine büyük ihtimal mining virüsü falan koyarlar ve bu adamlara çok iyi para kazandırır bi söz vardır bilirmisin ucuz etin yahnisi yavan olur işte tam o olay bu crack muhabbeti
bencede knkm 250 tl yi bedavaya getireceğim diye kaç bin liralık pc yi çöp etmeye değmezTamamdir knk vazgectim PC yi yeni aldim zaten adam gibi kullanmadan mahvolmasin
Indirime girince alirriz artik
bende öyle yapıcam indirime girerse alırımTamamdir knk vazgectim PC yi yeni aldim zaten adam gibi kullanmadan mahvolmasin
Indirime girince alirriz artik
Tamamdir kankam tesekkur ederimbencede knkm 250 TL yi bedavaya getireceğim diye kaç bin liralık PC yi çöp etmeye değmez
Cracklense bile oyun 70 GB olduğu için oyun oyun değil virüs arşivine döner.Beyler bunu gordum instada ama anlayamadim sizce cracklenirmi cyberpunk almalimiyiz ?
Cracklenemez bence .Beyler bunu gordum instada ama anlayamadim sizce cracklenirmi cyberpunk almalimiyiz ?
Zamdan sonra artık insanlar başka yollar aramaya başladıOolm noluyor la ne craki herkes crack konusu açıyor CRACK YASAK FORUMDA