Neler Yeni

Cyberpunk 2077 D1P yayınlandı mı?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
Yav arkadaş, benchmarklara bakıp oyunu alıcam diye Steamden d1p takip ediyorum. Korsanda var steamde yok nasıl olabilir bu?? https://www.oyunindir.vip/oyun-indir/cyberpunk-2077-indir-full-turkce-dlc.html#comment-141914 Adam güncelleme falan koymuş. Steame ne zaman çıkacak şu yama? 1000 tane soru işareti var kafamda.
daha çok güncelleme gelir tavsiyem beklemen boşuna oyunu indirme oyun çok problemli bug ve fps düşüşleri var oyunda erken erişim oyun gibi

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
daha çok güncelleme gelir tavsiyem beklemen boşuna oyunu indirme oyun çok problemli bug ve fps düşüşleri var oyunda erken erişim oyun gibi
buglar kalktı bugünde buglar için gelicek güncelleme ve optimizasyonda olacak o güncellemede

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
buglar kalktı bugünde buglar için gelicek güncelleme ve optimizasyonda olacak o güncellemede
oyunu oynadınmı bilmiyorum ama 1 günde düzelecek gibi sıkıntıları yok oyunun 3 4 aya anca düzelir tavsiyem 3 4 ay beklemeniz

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
oyunu oynadınmı bilmiyorum ama 1 günde düzelecek gibi sıkıntıları yok oyunun 3 4 aya anca düzelir tavsiyem 3 4 ay beklemeniz
bug yoktu oyun şirketi test yapıcak firmalara bilerek bugluyu vermiş çıkınca baya tutulsun diye dün gelen 22gb güncellemeylede olan bütün buglar kalktı optimizasyon için driverlar geldi oyunun en geç 1 hafta optimizasyonuda tamam olucak

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bug olup olmaması umrumda değil arkadaşlar. Optimizasyon çözülsün yeter.

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
bug yoktu oyun şirketi test yapıcak firmalara bilerek bugluyu vermiş çıkınca baya tutulsun diye dün gelen 22gb güncellemeylede olan bütün buglar kalktı optimizasyon için driverlar geldi oyunun en geç 1 hafta optimizasyonuda tamam olucak
oyunu 2 saat önce iade ettim hiçbir güncelleme yoktu sadece 4 gb güncelleme geldi onunda bir etkisini göremedim siz oyunu bizim erişimimiz olmayan bir sürümünü falanmı oynadınız ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunu 2 saat önce iade ettim hiçbir güncelleme yoktu sadece 4 gb güncelleme geldi onunda bir etkisini göremedim siz oyunu bizim erişimimiz olmayan bir sürümünü falanmı oynadınız ?
Evet. Ben de kime sorsam güncelleme almamış. Ya 8 ya 4 gb falan güncellemiş.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
oyunu indiriyorken üstüne ekledi

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
uydurma knk yok öyle bişe 1 2 bug çözmüşler sadece optimize hiç yok nerdeyse önerilen sistem gereksinimleri yalan tekrar yükledim kontrol ettim 1080 ti zor oynatıyor oyunu düşük ayarlarda oynana bilir ama 1080 ti low da oyun oynamak istemiyorum

Top Bottom