cobretti
80+ Bronze
Dahası
kupon calismiyor cyberpunkda epic diyorsaniznasıl oluyo ya bende almak istiyom
kupon calismiyor cyberpunkda epic diyorsaniznasıl oluyo ya bende almak istiyom
40 FPS akıcı oynanıyor mu ? Ona göre ben de yükleyeceğim artık çekiliş vs. ne çıkarsaEkran kartım : Asus Dual 1660super 6gb
Ram : 16GB
İşlemci : Ryzen 5 3500x
Fps değerlerim 40'dan aşağı düşmedi. Genelde 40-65 fps arası değişiyor.
Ultra ayarlarda aldığım değerler bunlar. Sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/C2TtTq.png
Harika değerler!Ekran kartım : Asus Dual 1660super 6gb
Ram : 16GB
İşlemci : Ryzen 5 3500x
Fps değerlerim 40'dan aşağı düşmedi. Genelde 40-65 fps arası değişiyor.
Ultra ayarlarda aldığım değerler bunlar. Sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/C2TtTq.png
Hocam medium'da dener misiniz,cok bir fark var mı, oynanabilir mi?
tabi müsaitseniz
süper akıcı oynuyorum tavsiye ederim40 FPS akıcı oynanıyor mu ? Ona göre ben de yükleyeceğim artık çekiliş vs. ne çıkarsa
Mesela çoğu oyunda 30 fps oynanmıyor burda da 40 fps'in o drop'larını yer miyim?Alıntıyı görüntüle
Medium ayarlarda ama kaplama kalitesi yüksekte fps bunlar 60-80 arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
süper akıcı oynuyorum tavsiye ederim
Şu ana kadar hiç drop yemedim. Ultra ışın izlemeye alayım ultrada dedim fps 7'ye düştüMesela çoğu oyunda 30 fps oynanmıyor burda da 40 fps'in o drop'larını yer miyim?
Bazen oluyo ya arada 55 felan oluyo düşüyo 35 aşağısı hiç görmedim gayet akıcı ilerliyorumBen 45 in ustunu gormedim
aman hocam yapma. Oyuna karşı nedensiz bi öfkem oluştu önerilen ayarlarda 1080p high için 1660s 60fps vermesi gerekirken vermiyorŞu ana kadar hiç drop yemedim. Ultra ışın izlemeye alayım ultrada dedim fps 7'ye düştü
Optimize gelsin hele bir daha iyi olcaktır. Ama şu an ultrada kaplama kalitesi de yüksekte gayet hoşaman hocam yapma. Oyuna karşı nedensiz bi öfkem oluştu önerilen ayarlarda 1080p high için 1660s 60fps vermesi gerekirken vermiyor
Arkadaşlar.. Sivas 1 gol atamadı malesef,alamıyoruz cyberpunk..alıcam ulan bugunkü bir kuponuma bakar her şey! alıcam senı cyberpunk!
Şuan burada steam dosyaları duruyor, fakat hayır. İndirmeyeceğim. Buna kalbim el vermez.Arkadaşlar.. Sivas 1 gol atamadı malesef,alamıyoruz cyberpunk..