Pek iyi bir yöntem değilnasıl oluyo ya bende almak istiyom
aynenBu değerler bile güzel ve akıyor oyun optimize edilince daha iyi olur bakalım
Ekran kartı kadar işlemcinin de tabi ki önemi var hocamOyunda işlemci çok önemli mi ?
Şu an oyunda değilim ama sizin için medium ayarlarda deneyeceğim hocam. Deneyince alıntı yapar size değerleri iletirimHocam medium'da dener misiniz,cok bir fark var mı, oynanabilir mi?
tabi müsaitseniz
Tesekkurler hocamEkran kartı kadar işlemcinin de tabi ki önemi var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an oyunda değilim ama sizin için medium ayarlarda deneyeceğim hocam. Deneyince alıntı yapar size değerleri iletirim
ilerleyen günlerde optimize edilince daha iyi sonuçlar alırızŞuan Nvidia'nın optimizasyonu daha iyi ama AMD sonraki güncellemeler ile düzeltir herhalde yoksa böyle ben 1650S'den 10 FPS fark yiyorum.
Normalde tabii senin benden fazla alman lazım. Ona sinirlenmedim. Mesela 5500XT 4GB ile 1650S rakip ama 1650S daha fazla FPS veriyor. Şimdi baktım.ilerleyen günlerde optimize edilince daha iyi sonuçlar alırız
Şu ana kadar bir hata almadım ama ara ara bazı kişilerde bug olduğu söyleniyoOyunda ne kadar hata var ?
1080pUltra ayarlarda 40FPS gayet güzel.
Çözünürlük nedir?
Optimize edilmesi gerek ilerleyen günlerde gelince daha güzel olur yaNormalde tabii senin benden fazla alman lazım. Ona sinirlenmedim. Mesela 5500XT 4GB ile 1650S rakip ama 1650S daha fazla FPS veriyor. Şimdi baktım.