Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Epic Games'ten alınır mı ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
şu an 125 liraya düşmüş durumda steamde 800 lira civarlarında.Şimdiye kadar hep steamden aldım o yüzdentereddüt içerisindeyim.İndirirken olası bir hata olma durumunda dosyaları doğrulayamayacağım için almamı caydırıyor biraz .Sizce nerden almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
şu an 125 liraya düşmüş durumda steamde 800 lira civarlarında.Şimdiye kadar hep steamden aldım o yüzdentereddüt içerisindeyim.İndirirken olası bir hata olma durumunda dosyaları doğrulayamayacağım için almamı caydırıyor biraz .Sizce nerden almalıyım ?
Dosya doğrulama var epicte ? Benim steam epic diye takıntım yok steam tercihimdir fakat cp2077 epicten aldim sorun yaşamadım. Nays ile alirsaniz %20 cashback yapıyor epic gameste de 100 tl civarına almıştım ben

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosya doğrulama var epicte ? Benim steam epic diye takıntım yok steam tercihimdir fakat cp2077 epicten aldim sorun yaşamadım. Nays ile alirsaniz %20 cashback yapıyor epic gameste de 100 TL civarına almıştım ben
En son yoktu gelmiş mi ? Dediğiniz gibiyse direkt alıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dosya doğrulama var epicte ? Benim steam epic diye takıntım yok steam tercihimdir fakat cp2077 epicten aldim sorun yaşamadım. Nays ile alirsaniz %20 cashback yapıyor epic gameste de 100 TL civarına almıştım ben
Normalde almayacaktım ama animesini izleyince bir şans vermek istedim.Size son bir sorum daha olucak imzamdaki sistemde ortalama kaç fps alırım bir tahmininiz var mı ?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Steam oyuncular için daha iyi gibi , 124 TL'ye bendm de steamden almıştım gerçi onu da csgo da kasalar vardı bedavaya gelmişti iyi hatırlıyorum. Epicte de bir sürü oyunum var sıkıntı olmadı bugüne kadar.

Keyfen

80+ Bronze
bana kalırsa ikisindende alma yarısı yapılmış bi oyun cyberpunk 2077

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Keyfen

80+ Bronze
Şans verilmeye değmez mi ?
dostum ben oynadım keyif aldım ama beklentin bir witcher 3 kalitesiyse kesinlikle değil, düşmanlara vuruyorsun duvara sıkmakla aynı tepki, oyunu zora alıyosun yürüyen ceset torbasına dönüyolar kolaya alıyosun eşya geliştirmene gerek kalmıyo, araç kullanışı zaten en kötü ilk 5 e girer, hikayeye yön veremiyorsun ama hikayesini beğendim yalan yok, ama görüntü bozulmalarımı dersin npc lerin kafayı yemelerimi dersin yani 10 üzerinden 4 alacak bir oyun o da 3 puanı hikayeden 1 puanı silah çeşitliliği vb, artık o kadar sıkmaya başlamıştıki zorda oynadığımda sniper ama canavar gibi bi silah ismini hatırlamıyorum 4 kurşunda düşman indiriyodum ama 4-5 şarjör harcamaktan daha mantıklı geldiği için onu kullanmıştım. şans verilir ama dlc de çıkıyor ekstra onada para verme korsan kullanıp değeceğini düşünürsen dlc si ile beraber tamamını alırsın.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Şans verilmeye değmez mi ?
değmez 3 defa falan sıfırdan başladım gerçekten berbat bir oyun o fiyata değmez para verseler oynanmayacak cinsten. hikaye fln zaten çöp tutarsız vs. heryerinden berbatlık fışkırıyor oyunun.

değmez 3 defa falan sıfırdan başladım gerçekten berbat bir oyun o fiyata değmez para verseler oynanmayacak cinsten. hikaye fln zaten çöp tutarsız vs. heryerinden berbatlık fışkırıyor oyunun.
Bu arada deli gibi bug var ben bethesdada bile böyle bug görmedim

SadeceSeyf

80+ Gold
Kanka zaten kendi launcherini indiriyor bir şey farketmez 125 TL ye al gitsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasovv

Bu arada deli gibi bug var ben bethesdada bile böyle bug görmedim
Hocam en son ne zaman oynamıştınız. Buglar felan azaldı diyorlardı. Ben daha önceden cashback ile 125tl ye felan almıştım ama indirmemiştim. Şimdi indirmeyi düşünüyordum. Deymez mi sizce?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
Kanka zaten kendi launcherini indiriyor bir şey farketmez 125 TL ye al gitsin
1684578104940.png

Hocam hangisini indirmeliyim ? Az önce aldım

Top Bottom