şuan değmez verdiğin paraya benceŞimdi hiç beklemeyip Steamden Cyberpunk 2077 alıyım mı yoksa Epic Games indirimi bekleyip daha uygun bir fiyata mı alıyım birde buglar düzeldi mi?
Epici gram sevmem ama online olmayan bir oyuna çok para vermek saçma gelmişti CP'yi epicten yılbaşında 65 TL ye almıştım.Şimdi hiç beklemeyip Steamden Cyberpunk 2077 alıyım mı yoksa Epic Games indirimi bekleyip daha uygun bir fiyata mı alıyım birde buglar düzeldi mi?
Epic games kuponuyla birlikte 65TL ye geliyor. Kesinlikle değer.Şimdi hiç beklemeyip Steamden Cyberpunk 2077 alıyım mı yoksa Epic Games indirimi bekleyip daha uygun bir fiyata mı alıyım birde buglar düzeldi mi?
Hikayesi gerçekten güzel bug falan yok denicek kadar kaldı ki artık her oyunda muhakkak var bug olmazsa kan çıkar zaten oyunu al senŞimdi hiç beklemeyip Steamden Cyberpunk 2077 alıyım mı yoksa Epic Games indirimi bekleyip daha uygun bir fiyata mı alıyım birde buglar düzeldi mi?
Ben bannerlodu bayagidir bekliyordum online olayi falanda vardi 116 liraya almıştım eger gercekten seviyorsan al bence yada belkk 5 -6 ay sonra %80 indirim falan gelir daha ucuz olurŞuan Steamden indirimde almamı önerir misiniz bu indirimde?
oyunun 3 saatte kurulması epicin hatası mı?Epiki hic sevmedim 30 dakikalik oyunu 3 saatte kurdu bedava bile olsa ben steam derdim ama indirimi bekle bence
Evet yazilimi bok gibioyunun 3 saatte kurulması epicin hatası mı?
aynı epici bende kullanıyorum gayet de hızlı kankaEvet yazilimi bok gibi
aynı epici bende kullanıyorum gayet de hızlı kanka
bide üslubuna dikkat etmezsen banlarlar yakında
Bilimsel makalelerde ünilerde bile kullaniliyor..aynı epici bende kullanıyorum gayet de hızlı kanka
bide üslubuna dikkat etmezsen banlarlar yakında