Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Epic Games'ten alınır mı ?

SadeceSeyf

80+ Gold

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
Hocam en son ne zaman oynamıştınız. Buglar felan azaldı diyorlardı. Ben daha önceden cashback ile 125tl ye felan almıştım ama indirmemiştim. Şimdi indirmeyi düşünüyordum. Deymez mi sizce?
1684578345481.png

Hocam oyunu az önce aldım da hangisini indirmeliyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben uzun zamandır indirmediğim için bilmiyorum hocam. Çok oldu bitireli. Fakat ilk olanı indirdim diye hatırlıyorum
eklentili olanı mı ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
bana kalırsa ikisindende alma yarısı yapılmış bi oyun cyberpunk 2077
değmez 3 defa falan sıfırdan başladım gerçekten berbat bir oyun o fiyata değmez para verseler oynanmayacak cinsten. hikaye fln zaten çöp tutarsız vs. heryerinden berbatlık fışkırıyor oyunun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada deli gibi bug var ben bethesdada bile böyle bug görmedim
Dediklerinize katılmıyorum, bug olayı ilk zamanlarında çığır açmış olsada yapılan iyileştirmeler ile çok büyük bir bölümü kaldırılmıştır. Kaç ay öncesinde oynadım bitirdim, 2-3 tane bug dışında başka bir şey görmedim ve oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Ben kesinlikle öneririm fakat şans verilmez demenin doğru olmadığını düşünüyorum, düşüncelerinize saygı duyuyorum 🙏

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Cyberpunk suanda kendisini düzeltti hala da geliştiriyorlar boş bırakılmadı. Bu tarz oyunları sevenler iyice pahalanmadan alsın. Ben şahsen beğendim oyunu. Bu fiyata uygun.

SadeceSeyf

80+ Gold

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Hocam en son ne zaman oynamıştınız. Buglar felan azaldı diyorlardı. Ben daha önceden cashback ile 125tl ye felan almıştım ama indirmemiştim. Şimdi indirmeyi düşünüyordum. Deymez mi sizce?
en son dün oynadım. millet bug yok falan diyor ama bugtan oynanmıyor acep benim sistemle mi alakalı diye düşünmeye başladım birde 3050 75w mobile ekran kartı ile hangi ayar olursa olsun akıcı oynanmıyor en yüksek de en düşük de aynı performans. deyip deymemesi kişiye bağlı ama ben 125 TL'ye epicten almıştım zamanında o fiyata değil de 50-60 TL olsaymış daha iyiymiş.

Top Bottom