SadeceSeyf
80+ Gold
Ben uzun zamandır indirmediğim için bilmiyorum hocam. Çok oldu bitireli. Fakat ilk olanı indirdim diye hatırlıyorum
Ben uzun zamandır indirmediğim için bilmiyorum hocam. Çok oldu bitireli. Fakat ilk olanı indirdim diye hatırlıyorum
Hocam en son ne zaman oynamıştınız. Buglar felan azaldı diyorlardı. Ben daha önceden cashback ile 125tl ye felan almıştım ama indirmemiştim. Şimdi indirmeyi düşünüyordum. Deymez mi sizce?
eklentili olanı mı ?Ben uzun zamandır indirmediğim için bilmiyorum hocam. Çok oldu bitireli. Fakat ilk olanı indirdim diye hatırlıyorum
bana kalırsa ikisindende alma yarısı yapılmış bi oyun cyberpunk 2077
Dediklerinize katılmıyorum, bug olayı ilk zamanlarında çığır açmış olsada yapılan iyileştirmeler ile çok büyük bir bölümü kaldırılmıştır. Kaç ay öncesinde oynadım bitirdim, 2-3 tane bug dışında başka bir şey görmedim ve oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Ben kesinlikle öneririm fakat şans verilmez demenin doğru olmadığını düşünüyorum, düşüncelerinize saygı duyuyorumdeğmez 3 defa falan sıfırdan başladım gerçekten berbat bir oyun o fiyata değmez para verseler oynanmayacak cinsten. hikaye fln zaten çöp tutarsız vs. heryerinden berbatlık fışkırıyor oyunun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada deli gibi bug var ben bethesdada bile böyle bug görmedim
Eklentisiz olanıAlıntıyı görüntüle
Hocam oyunu az önce aldım da hangisini indirmeliyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
eklentili olanı mı ?
en son dün oynadım. millet bug yok falan diyor ama bugtan oynanmıyor acep benim sistemle mi alakalı diye düşünmeye başladım birde 3050 75w mobile ekran kartı ile hangi ayar olursa olsun akıcı oynanmıyor en yüksek de en düşük de aynı performans. deyip deymemesi kişiye bağlı ama ben 125 TL'ye epicten almıştım zamanında o fiyata değil de 50-60 TL olsaymış daha iyiymiş.Hocam en son ne zaman oynamıştınız. Buglar felan azaldı diyorlardı. Ben daha önceden cashback ile 125tl ye felan almıştım ama indirmemiştim. Şimdi indirmeyi düşünüyordum. Deymez mi sizce?
alınır 125tl o oyun için değerşu an 125 liraya düşmüş durumda steamde 800 lira civarlarında.Şimdiye kadar hep steamden aldım o yüzdentereddüt içerisindeyim.İndirirken olası bir hata olma durumunda dosyaları doğrulayamayacağım için almamı caydırıyor biraz .Sizce nerden almalıyım ?