EDON1S'1 80+ Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 204 7 Ocak 2024 #1 merhaba arkadaşlar ben modu kurdum ama kare oluşturma açılmadı ben mi yasnlış yaptım bir yardımcı olur musunuz
merhaba arkadaşlar ben modu kurdum ama kare oluşturma açılmadı ben mi yasnlış yaptım bir yardımcı olur musunuz
Y ylmz07900 80+ Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Selahattin YILMAZ 27 Şubat 2024 #2 EDON1S'1 yazmış: merhaba arkadaşlar ben modu kurdum ama kare oluşturma açılmadı ben mi yasnlış yaptım bir yardımcı olur musunuz Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Aynı sorun bende de var herşeyi denedim açılmıyor bir türlü çözebildiniz mi acaba?
EDON1S'1 yazmış: merhaba arkadaşlar ben modu kurdum ama kare oluşturma açılmadı ben mi yasnlış yaptım bir yardımcı olur musunuz Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Aynı sorun bende de var herşeyi denedim açılmıyor bir türlü çözebildiniz mi acaba?
EDON1S'1 80+ Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 204 29 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ylmz07900 yazmış: Aynı sorun bende de var herşeyi denedim açılmıyor bir türlü çözebildiniz mi acaba? Devamı için tıklayın... çözdüm hocam
ylmz07900 yazmış: Aynı sorun bende de var herşeyi denedim açılmıyor bir türlü çözebildiniz mi acaba? Devamı için tıklayın... çözdüm hocam