Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Gamepass kütüphanesine eklenebilir!

Zechion

80+ Silver
Reddit üzerinden yapılan paylaşımda, Cyberpunk 2077 Gamepass Ultimate kütüphanesinde görüntülendi
Tartışmalı bir çıkış yapmış olan Cyberpunk 2077, gün geçtikçe CD Projekt Red’in yaptığı güncellemeler ile oynanabilir duruma geldi. Çıkışındaki problemlerden dolayı tüm oyuncularından özür dileyen yapımcı şirket, 2023 yılında yeni bir ek paket yayınlayarak oyunu güncel tutuyor. Ayrıca bugün Reddit üzerinden yapılan bir paylaşım dikkat çekti. Öyle ki Cyberpunk 2077 Gamepass kütüphanesine eklenebilir!
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar var mı alan ? :D
Alıntıyı görüntüle
Bunların olduğu reddit sayfaları hangi sayfalar ?

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Arkadaşın falan değilim.Orada ne yazıyorsa onu yazdım yanlış olmuş olabilir.Düzelt diyebilirsin.
Düzelt diyorum dolaylı yoldan zaten. Ayrıca, millete agacım diye hitap edersen arkadaşım şeklinde geri dönüş alırsın.

maury

80+
Ne clickbaiti agacım para mı kazanıyoruz burada.Dün gördüm baktım kimse paylaşmıyor ben paylaşayım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam ben çok beğendim oyunu açıkcası.Bug var tabi ki ama hikayeyi 2 kere bitirmeme engel olmadı
Hikayesi çok iyi, oynanış da. Ancak bazı yerlerde fareyi masaya vurduracak BUG yaşadım. PC yi kapadım açtım çok kayda döndüm.

Top Bottom